Ontdek in 1 sessie jouw talent!

(TMA coach) Waar blink jij in uit? Weet jij waar je echt goed in bent en waar jij enthousiast van wordt? Om hier inzicht in te krijgen kan je aan de slag gaan met de TMA methode. TMA helpt mensen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat ze effectiever en gelukkiger in werk worden. TMA maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door een concreet inzicht in talenten, competenties en vacatures.

TMA methode

(TMA coach) TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. Deze analyse geeft heel veel inzichten. Zo ontdek je voor welke talenten je veel aanleg hebt, je weet welke drijfveren jou enthousiast maken en in welke omgeving jij het beste tot je recht komt. Allemaal belangrijke randvoorwaarden voor werkplezier.

Wat gaan we doen?

(TMA coach) Is de TMA een onderdeel van je coach traject, bijvoorbeeld een loopbaan traject? Dan wordt de TMA ingevoegd in de werkwijze bij het bestaande traject. Wil je alleen de TMA analyse doen? Dan gaan we van start met een kennismakingsgesprek waarin we het doel bepalen van de TMA analyse. Daarnaast brengen we je achtergrond, ervaring en huidige situatie in kaart. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Het traject ziet er als volgt uit:

1. Vaststellen competentieprofiel waarover je meer inzicht wilt
2. Online TMA analyse maken, ruim 300 vragen (ongeveer 5 kwartier)
2. Resultaten analyse en competenties in verband brengen
4. Bespreken rapport in coachsessie
5. Ontvangst uitgebreid rapport met samenvatting van sessie per mail (TMA coach)

Optioneel

  • Beroepskeuze
  • Teamanalyse
  • Cognitieve capaciteiten
  • 0 graden / 360 graden feedback (wordt meegenomen in resultaten analyse)
  • Langer coachtraject (bijvoorbeeld een loopbaantraject van 8 sessies)(TMA coach)

Voorbeeld TMA Radar

TMA coach

TMA coach

Aan de slag met een TMA coach?Je kunt de analyse doen in combinatie met 1 of 2 sessies. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is gecertificeerd TMA professional.

Meer berichten lezen? Kijk dan hier!