‘Ik heb mezelf weer in de spiegel gezien en herkend’

‘We hebben een leuke en leerzame dag gehad. Op een heel gevarieerde manier heb ik meer inzicht in mezelf en mijn collega’s gekregen.’ Petra en haar team van Enschede Promotie hebben bij CoachPraktijk Twente de DISC workshop gedaan. Ook collega Ria heeft van deze dag genoten: ‘Ik heb mezelf weer in de spiegel gezien en herkend. Mooie inzichten zullen me op een hoger plan brengen, zowel op het werk als privé. Wil jij ook een leuke dag met jouw team? Of wordt het tijd om elkaar eens goed te leren kennen? Verloopt de communicatie soms moeizaam en hebben jullie behoefte aan een betere samenwerking. Leer elkaar dan beter kennen in een teamworkshop. Onze workshops zijn effectief, leerzaam, maar vooral ook leuk.

Ontdek je team tijdens een teamworkshop

CoachPraktijk Twente organiseert regelmatig workshops. Tijdens een teamworkshop ga je in groepsverband aan de slag met jouw talent en leer je je collega’s goed kennen. Je ontdekt waarom je doet zoals je doet, waarom je je soms ergert aan die ene collega, maar hoe ook je meer van elkaars talent gebruik kunt maken. Wil jij ook je team beter leren kennen en effectiever samenwerken? Ga dan met elkaar aan de slag in een leuke teamworkshop!

Aanmelden en andere teamworkshops

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. In een kennismakingsgesprek horen we graag waar je behoefte aan hebt en vertellen we je over onze mogelijkheden.

Wil je een leuke dag voor jouw team organiseren, maar staat wat je zoekt er niet tussen? Een teamworkshop is zelden hetzelfde, we passen ze aan naar de behoefte van organisaties, grootte van teams en de mogelijkheden (budget etc). Daarnaast is het natuurlijk is het ook mogelijk om een workshop op maat te maken. Neem daarvoor gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

teamworkshop

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over kwaliteiten en valkuilen.