Aan de slag met een talent coach

Als je werkt vanuit je drijfveren, dan kan je werken met passie en zingeving. Je kan je talenten benutten en een werkomgeving vinden die bij jou past. En dat geldt natuurlijk ook voor de coaches van CoachPraktijk Twente. Daarom zijn we zo happy dat we naast al die mooie coachgesprekken op dit moment als talent coach met talentmanagement bezig mogen zijn in verschillende organisaties. Dat doen we in organisaties heel vaak met behulp van de Talenten Motivatie Analyse, waarbij we ons eerst richten op de individuele medewerkers, waarna we met het team aan de slag gaan. Om zo elkaar echt goed te leren kennen, fijn te kunnen samenwerken en te kunnen laten zien waar jouw talent ligt.

Wat is de Talenten Motivatie Analyse?

De Talenten Motivatie Analyse geeft inzicht in jouw drijfveren en talenten. Daarnaast krijg je inzicht in jouw competentiepotentieel. Je ontdekt voor welke competenties je veel aanleg hebt. Ook geeft de analyse inzicht in jouw leer- en ontwikkelstijl, jouw manier van communiceren en de werkomgeving die je prettig vindt. Met deze kennis op zak kan je gerichte keuzes maken, maar ook je werk goed inrichten, zodat je werkt vanuit je drijfveren en je talenten kan inzetten. Iedere medewerker krijgt in een persoonlijk uitgebreid gesprek met een talent coach uitleg over het TMA rapport.

Aan de slag met je team

Om goed samen te werken is het van belang dat je jezelf goed kent, elkaar goed kent en weet wat het team nodig heeft om succesvol te zijn. Wanneer je met oprechte interesse met elkaar omgaan, elkaar respecteert en openstaat voor de ander, dan kan er fijn samengewerkt worden. Je kan van elkaars talent gebruikmaken en je richten op datgene waar jij goed in bent. Dat geeft rust, duidelijkheid en bevordert de resultaten van het team. Een talent coach stimuleert dit proces in teamsessies.

Aan de slag met een talent coach

Wil jij ook met talentmanagement aan de slag in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Kijk dan hier en hier.

talent coach