Hoe communiceer jij?

Hoe communiceer jij? Weet jij je boodschap goed over te brengen? Durf je in communicatie vanuit je gevoel te spreken, je grenzen te stellen, behoeftes aan te geven of te zeggen wat iets met je doet? Goede communicatie vraagt niet alleen oefening of een training. Voor goede communicatie is het nodig kwetsbaar te durven zijn, jezelf te laten zien en ruimte in te nemen. Waarom communicatie moeizaam gaat hangt van heel veel factoren af. Waar jouw ontwikkeling ligt kan je ontdekken met een coach voor communicatie.

Goede communicatie

In onze praktijk komen veel mensen die willen werken aan hun communicatie. Ze willen bijvoorbeeld hun boodschap beter brengen, duidelijker communiceren, leren grenzen stellen of ruimte durven innemen. Communicatie zit verweven in zoveel zaken in ons leven. Het komt overal terug, in ons werk, thuis, bij de sportclub, in vriendschappen. Communicatie is overal. En miscommunicatie dus ook. Om jouw communicatie te versterken onderzoeken je in een coachtraject met een coach voor communicatie waar het niet lekker loopt. Wat maakt dat je niet tevreden bent, waar ligt jouw diepste behoefte en wat maakt het zo moeilijk om daar gehoor aan te geven?

Nieuwe vaardigheden aanleren

Wanneer je eenmaal goed begrijpt waar jouw communicatie vandaan komt, dan kunnen we stappen zetten richting communicatie die beter aansluit bij jouw gevoelens en behoefte. Het zetten van deze stappen is best spannend! Met name het kwetsbare gevoel dat het met zich mee brengt kan ons remmen het ook echt te doen. Een coach voor communicatie helpt jou deze stappen in kaart te brengen en ze te zetten. Zodat je je kan uiten zoals je dat graag zou willen.

Informatie over een coach voor communicatie

Wil jij werken aan je communicatie, maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Onze coach zijn NOBCO en NOLOC geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Lees hier over talent management.

Coach voor communicatie