Ervaar je stressklachten? Check jezelf deze week gratis met de CSR vragenlijst

(stressklachten coaching) Voel je je regelmatig gestrest of overbelast, ervaar je stressklachten en wil je weten hoe je ervoor staat? Check jezelf dan met de gevalideerde vragenlijst van CSR. Na invullen ontvang je direct een rapport met jouw scores, ons deskundig advies en handige tips.

Jouw data is veilig bij CSR, want ze gebruiken jouw gegevens nergens anders voor dan voor het tonen van jouw scores.

Stappen
1. Eerst bestel je de vragenlijst via de link in dit bericht (1 minuut)

2. Invullen wanneer het jou uitkomt (10 minuten)

3. Direct jouw scores op het scherm, met ons deskundig advies.

Voor wie?
✔ Je hebt stressklachten of vermoedt dat je burn-out bent, en je wilt de ernst ervan inschatten

✔ Voor mensen die advies en tips willen om weer fit en vitaal te worden

✔ Als je behoefte hebt aan onderbouwing voor een gesprek met je leidinggevende, bedrijfsarts, huisarts of hulpverlener

✔ Alleen voor jou, geheel anoniem (stressklachten coaching)

Wanneer?
Als je het gevoel hebt dat je niet meer goed functioneert op je werk en privé. Het invullen van deze vragenlijst kan je helpen te achterhalen wat er aan de hand is.

Meten is weten
De Vragenlijst Stressklachten is een professioneel meetinstrument dat op vier niveaus klachten inventariseert: stressklachten (depressie, angst en stress), herstelbehoefte na het werk, vermoeidheid en cognitief functioneren. Dit zijn de vier gebieden waar doorgaans klachten optreden, als gevolg van veel inspanning en te weinig herstel. (stressklachten coaching)

Deze vragenlijst is niet bedoeld om een posttraumatische stress-stoornis te diagnosticeren.

Direct resultaat
Nadat je de laatste vraag hebt ingevuld, verschijnt direct je resultaat en ons advies met praktische tips op het scherm. Je kunt een PDF-versie hiervan daarna opslaan op je computer. Invullen doe je online en duurt ongeveer 10 minuten. (stressklachten coaching)

Beschikbare talen
De vragenlijst is in te vullen in het Nederlands en Engels. Let op: de uitslag met jouw resultaten is er op dit moment enkel in het Nederlands. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

Stressklachten coaching

Ervaar je stressklachten en wil je hier wat mee doen? Heb je bijvoorbeeld last van hartkloppingen, een opgejaagd gevoel of kom je ’s avonds niet tot rust? Start dan met een coachtraject! In dit traject leer je jezelf goed kennen, je ontdekt waarom je doet zoals je doet, wat stressoorzaken zijn bij jou en hoe je deze te lijf kan gaan. We gaan aan de slag op drie niveaus: fysiek, mentaal en gedrag. Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is door CSR en NOLOC gecertificeerd.

stressklachten