Aan de slag met een stresscoach in Twente

Loop jij al een tijdje rond met stressklachten? Ploeter niet door, maar trek aan de bel. Hulp inschakelen is geen teken van zwakte, maar laat een krachtig besluit zien dat je het anders wilt doen. Regelmatig is het zelfs een van de doelen waar we aan het werken in het traject: hulp leren vragen, hulp mogen vragen, kwetsbaar mogen zijn. Klaar voor de sprong? Meld je aan bij een stresscoach in Twente.

Wat gaan we doen?

Wat we gaan doen in een traject hangt af van jouw klachten. Hoe lang heb je al stress, hoe voel je je nu? Na de intake maken we samen een plan van aanpak dat past bij jou, jouw tempo en jouw doelen. Zodat we resultaatgericht kunnen werken en daarbij aansluiten bij jou. Met jou stresscoach in Twente ga je aan de slag met drie thema’s:

– Fysieke fitheid en vitaliteit: zowel vitaliteit als rust zijn belangrijke thema’s waar we vaak mee van start gaan. Om stappen te zetten heb je weer energie nodig, dus dat gaan we opbouwen. We onderzoeken ook welke thema’s hier invloed op hebben en stoppen je roofbouw

– Mentale/emotionele fitheid: een andere belangrijk thema is je mentale gesteldheid. Je mentaal goed voelen is van groot belang om vooruit te kunnen en weer goed in je vel te komen zitten. Zodra je je mentaal goed voelt ontstaat er ruimte om zaken anders te gaan aanpakken, om voor jezelf te kiezen en keuzes te maken.

– Gedrag: in je leven heb je patronen ontwikkeld. Deze ga je samen met jouw stresscoach in Twente onderzoeken. Zijn ze nog wel helpend? Hoe wil je in de toekomst omgaan met situaties en wat heb je dan te leren? We gaan aan de slag met concrete doelen

Aan de slag met een stresscoach in Twente

Wil je meer weten over onze trajecten of wil je ons graag eens leren kennen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC geaccrediteerd.

   stresscoach in TwenteStresscoach in Twente