Workshop vitaliteit

Hoe vitaal zijn de medewerkers in jouw bedrijf? De afgelopen week mochten we meerdere workshops verzorgen bij Gemeente Haaksbergen op het gebied van vitaliteit. We hebben genoten! En niet alleen wij. De feedback die we terugkregen van de deelnemers was heel positief. Allen gingen naar huis met een rugzak gevuld met tools, informatie en inzichten. Wil jij dit ook met jouw team? Kijk dan eens of een workshop vitaliteit in jouw organisatie ook interessant is.

Vitaliteit

Vitaliteit is een veelomvattend thema. Dus voor we bij jouw organisatie van start gaan met de workshop vitaliteit, bespreken we altijd goed waar jullie behoefte aan hebben. Zodat we workshops kunnen aanbieden die goed aansluiten bij jullie behoefte en organisatie. De afgelopen week hebben we dit thema opgedeeld in drie workshops en daarmee konden we heel goed aansluiten bij de behoefte van de deelnemers. Vitaliteit is een belangrijk thema, dat steeds meer aandacht krijgt. En dat is goed, want als je vitaliteit aan de voorkant goed oppakt kan je veel gedoe voorkomen.

WORKshop

Wat ga je dan doen tijdens een workshop vitaliteit. Nou, onder andere lekker aan het ‘work’. Het heet immers niet voor niks een workshop. Onze workshops staan daarom bol van interessante opdrachten die je echt aan het werk zetten met jou, je leven, je werk en je toekomst. Zodat je met de juiste informatie en tools weer verder kan. Welke opdrachten we doen hangt af van de workshop, onze workshop vitaliteit laat je in ieder geval goed naar jezelf kijken.

Informatie workshop vitaliteit

Wil je meer informatie over onze workshop vitaliteit (meerdere mogelijk) of een van onze andere workshops? Neem dan contact met ons op. Op onze website vind je ook al allerlei workshops, maar onze kracht ligt echt in de ‘op maat gemaakte workshops’. We vertellen je graag over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente.

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

workshop vitaliteit     workshop vitaliteit