Steviger in je schoenen staan op het werk? Start met coaching!

(persoonlijke coach regio Twente) Wil jij sterker worden in je functie? Meer van te talenten laten zien? Je bewuster worden van je eigen talenten en valkuilen of werken aan persoonlijke groei waardoor je stappen kan zetten in je werk en loopbaan? Start dan met een coachtraject! Een coachtraject wordt vaak via een werkgever vergoed, bijvoorbeeld met de inzet van je persoonlijk ontwikkelbudget. Vraag jou eens naar de mogelijkheden!

Met coaching versterk je het reflectieve vermogen op je eigen handelen. De inzichten die je opdoet tijdens de coachen stimuleren je inzet tot het verder ontwikkelen van gewenste competenties, zodat door toepassing van meer effectief gedrag het resultaat van de prestaties verbeteren.

Wat gaan we doen?

  • Bij loopbaancoaching (loopbaangerichte thema’s) starten we altijd met een intakegesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij jou op het werk (bijvoorbeeld als je werkgever graag betrokken wil zijn) of bij ons. In dit gesprek leren we je graag kennen en bespreken we waarmee je graag aan de slag wilt. (persoonlijke coach regio Twente)
  • Heb je een goed gevoel over gehouden aan het intakegesprek? Dan starten we het coachtraject. Hoe lang het traject duurt hangt af van het doel waarmee je aan de slag wilt. We bepalen samen hoe we het traject vorm gaan geven.
  • In het coachtraject starten we met zelfonderzoek. Een belangrijke basis voor goede coaching en ontwikkeling. Zo ontdek je in het traject waar jouw talenten liggen, maar onderzoek je ook je valkuilen én waarom je daar telkens weer instapt. We gaan aan de slag met jouw aanleg voor competenties en onderzoeken jouw energiegevers en energievreters op het werk. Ook ontdek je bij coaching on the job waar je tegenaan loopt, en wat je daaraan kan doen. (persoonlijke coach regio Twente)
  • Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Wanneer je een goed beeld hebt gekregen van jezelf gaan we doelen bepalen. We leggen vast waarmee je aan de slag wilt en op welke punten je persoonlijk wilt groeien en ontwikkelen. In de sessies die volgen bespreken we jouw voortgang, onderzoeken we waar je nog vast loopt en hoe je daar mee aan de slag kan gaan. (persoonlijke coach regio Twente)
  • Als laatste is het tijd om te evalueren. We bespreken het traject, jouw inzichten, de groei die je hebt doorgemaakt en de stappen die je nog wilt maken. Dit gesprek vindt soms plaats bij jouw op het werk, bijvoorbeeld in een driegesprek met jouw leidinggevende of de HR medewerker.

Persoonlijke coach regio Twente

Wil je graag starten met coaching on the job? Of wil je graag meer weten? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

De coaches van CoachPraktijk Twente zijn door NOLOC gecertificeerd tot Register Loopbaan professional. Meer berichten lezen? Lees hier meer over stress coaching of lees hier over zelfcompassie.

persoonlijke coach regio Twente