Ontdek in 1 sessie jouw drijfveren en talenten – Personal coach Twente

Waar blink jij in uit? Waar krijg jij energie van en wat kost je juist veel energie? Waar loop je warm van en motiveert je? Wanneer je werk doet dat goed aansluit bij wie je bent, wat je goed kunt, waar je aanleg voor hebt en waar je blij van wordt dan gaat werken soms vanzelf. Je krijgt energie van je werk, je werk maakt je enthousiast en je staat ’s ochtends op om aan de slag te gaan omdat je zin hebt om te gaan werken en niet omdat je het geld zo hard nodig hebt. Aan de slag met personal coach Twente!

Wat zijn mijn drijfveren?

Maar wat past dan echt bij jou? En wat zijn dat jouw drijfveren. De tijd slokt ons vaak op; we gaan maar door, ad hoc komt van alles voorbij waaien en voor je het weet ben je weer een paar maanden verder. Jammer, want je hebt juist zoveel behoefte om even stil te staan. Zodat je kunt reflecteren op jezelf, op je werk en je leven. Gaat alles nog zoals je zou willen? Volg je je hart nog? Welke passies en verlangens heb je nog? En wanneer ga je daar iets mee doen? (Personal coach Twente)

Coaching om professioneel te groeien

Coaching is een uitstekende manier om stil te staan bij jezelf en je persoonlijke groei. Het geeft je inzicht in wie je bent en waarom je doet zoals je doet. Het leert je te accepteren wie je bent, trots te zijn op wie je bent en om te gaan met dingen die je lastig vindt. Coaching helpt je ook keuzes te maken, zodat je kunt kiezen voor datgene wat je echt graag wilt zonder jezelf en de ander uit het oog te verliezen. Een coachtraject duurt gemiddeld 4 tot 8 sessies. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Kijk dan eens rond op de website van personal coach Twente.

Kort TMA traject, snel inzicht in drijfveren en talenten

Niet iedereen heeft tijd en zin in een lang traject. Wil je toch op een goede en effectieve manier inzicht krijgen in jouw drijfveren en talenten. Wil je weten welke werkomgeving goed bij jou past en voor welke competenties je (veel) aanleg hebt? Dan is de TMA methode wellicht iets voor jou. Dit korte loopbaan-assessment geeft in korte tijd veel inzichten waar je nog jaren plezier van hebt. Wil je meer weten over het TMA traject, lees er dan meer over op de website of neem contact met personal coach Twente op voor een kennismakingsgesprek. (Personal coach Twente)

Personal coach Twente

Personal coach Twente

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente of wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op. (Personal coach Twente)

Meer lezen?

  • Lees hier hoe je in 1 sessie jouw talent kan ontdekken
  • of lees hier over timemanagement tips!
  • En hier een bericht over kennismaken met coaching!
  • Lees hier een bericht over hoe je ontdekt welke baan bij jou past!

Blijf ons volgen op Facebook!