Netwerken werkt!

Netwerken werkt! Maar hoe ga je aan de slag? Gisteren zijn Bregje en Gabrielle weer met de organisatie RCH Richtingevers aan de slag gegaan in een actieve workshop. Dit keer stond de workshop in het teken wat netwerken. Wat is netwerken eigenlijk en hoe geef ik hier vorm aan op een manier die past bij mij en bij mijn organisatie. Resultaat? Een inspirerende middag die aanzet tot mooie netwerkmogelijkheden.

Wie zijn RCH Richtinggevers?

RCH Richtinggevers richt zich op drie domeinen:

  • Jobcoaching: Al bijna 20 jaar geeft Rch richting aan mensen die hulp bij werk zoeken. Wij zijn een re-integratiebedrijf en gespecialiseerd in het werken met mensen vanuit de WAJONG, WIA/WAO en de participatiewet. Door deze jarenlange ervaring kennen wij onze doelgroep en partners in de regio Overijssel als geen ander.
  • Zorg: Wil je graag een zelfstandig bestaan opbouwen maar loop je daarbij tegen allerlei problemen aan? Het bijhouden van je administratie bijvoorbeeld? Of het omgaan met geld? Of het schoonhouden van je huis? Gezond en lekker koken? Omgaan met anderen? Sociale contacten? Relatieproblemen? Een zinvolle dagbesteding? Rch kan je daarbij ondersteunen! Je krijgt (weer) controle over je eigen leven. Zo bereik je ook je bestemming thuis! (netwerken)
  • HRM: Rch is er voor het MKB, de ZZP’er en de startende ondernemer. Wij zijn er van overtuigd dat medewerkers het succes bepalen van uw organisatie. Vanuit deze visie en met onze expertise ontzorgen wij bedrijven bij HR vraagstukken.

Aan de slag met netwerken

Wil je in jouw organisatie ook aan de slag met netwerken? Wil je graag onderzoeken wat je kan doen op dit vlak, ontdekken wat netwerken eigenlijk is en hoe je dit kan vormgeven voor de organisatie en jouw medewerkers? Dan biedt onze workshop Netwerken een leerzame middag, welke de basis legt voor de eerste stappen naar een actieve, netwerkgerichte organisatie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Lees hier een bericht met tips voor thuiswerken.

netwerken