Jong Talent Programma in de techniek

Vandaag zijn we bij Loohuis Installatietechnieken B.V. Fleringen gestart met de talentgesprekken voor het Jong Talent Programma in de Oost Nederland. Hiervoor wordt in het traject de Talenten Motivatie Analyse (TMA) ingezet. Super om deze gesprekken te voeren en zo een goede basis te leggen voor het programma. Het was een gesprek vol mooie inzichten voor zowel de deelnemer van het programma, zijn mentor als de HR medewerker van deze organisatie. We kijken uit naar de volgende gesprekken!

Wat is TMA?
Met de TMA krijg je op snelle eenvoudige, gestructureerde en professionele wijze inzicht in jouw talenten, drijfveren en aanleg voor competenties. De TMA methode meet 22 drijfveren en 44 talenten. Je krijgt concrete handvatten voor talent ontwikkeling, om zo jezelf optimaal te versterken en te ontwikkelen, maar je ontdekt ook wat jou energie kost en waar jouw valkuilen liggen.

Wat is het Jong Talent Programma?
Het Jong Talent Programma Oost Nederland is wellicht de beste keus die je kunt maken aan het begin van je loopbaan.
Het programma van Talent Netwerk Nederland is een 12 maanden durend programma gebaseerd op vakmanschap-ontwikkeling en persoonlijke groei. Een programma met samenhang, kwaliteit én impact. In het Jong Talent Programma vindt de meeste persoonlijke ontwikkeling plaats op de werkplek. Samenwerken met ervaren en vakbekwame collega’s is en blijft de kern. Maar het is goed om regelmatig even uit de dagelijkse praktijk te stappen en nieuwe inzichten en vaardigheden te leren en te trainen. Inzichten en vaardigheden die daarna weer in de praktijk kunnen worden fijngeslepen. Wij gaan daarbij voor kwaliteit, impact en inspiratie. Maak kennis met ons team dat we speciaal voor dit programma hebben samengesteld. (talent ontwikkeling)

Aan de slag met talent ontwikkeling

Wil je in jouw organisatie ook aan de slag met talent ontwikkeling? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Lees hier over onze workshop netwerken.

talent ontwikkeling