Kan jij lekker ontspannen in de zon?

Wat een heerlijk weer de afgelopen dagen, dat doet de mens goed. Heb jij al lekker in de zon gezeten? Voor sommigen is even lekker zitten best een lastige opgave. Als bezige bij ben je liever actief, onderweg, op avontuur of iets anders. Niks mis mee. Maar als niks doen niet meer lukt terwijl je eigenlijk kapot bent, dan wordt het lastig. In Nederland hebben we een mooi woord voor datgene wat ons helpt te ontspannen: niksen. Hoe goed kan jij niksen. (coach voor stressproblemen)

Niksen

Pubers kunnen het heel goed, niksen. Uren lang hangen en helemaal niks doen. Maar ergens richting volwassenheid raken veel mensen het kwijt. In de waan van de dag blijven we bezig en in ons hoofd moet van alles gedaan worden. En tegen de tijd dat we klaar zijn met ons lijstje? Is de dag alweer voorbij. Herken je dit en wil je weer leren niksen? Dan biedt coaching uitkomst. In gesprek met een coach voor stressproblemen leer je weer te ontspannen. Want met hard werken is niks mis, zolang je daarnaast ook heel hard ontspant.

Ontspannen

Weet jij eigenlijk wat jou ontspant? Is dat een wandeling? Of even liggen op de bank? Of laad je op van sporten, bijkletsen met een vriendin? Wanneer je weet wat je energie geeft dat kan je daar ook ruimte aan geven. Want als je veel op je bordje hebt liggen dat als belasting voelt, dan is het belangrijk ook te herstellen. En dat herstellen kan op allerlei manieren. In onze coachpraktijk gaan we met jou aan de slag om aan je vitaliteit te werken, op allerlei vlakken. Zodat je niet alleen ontspant, maar ook je patronen aanpakt die je in de weg zitten.

Coach voor stressproblemen

Wil jij meer balans in jouw leven, leren ontspannen of jouw patronen in kaart brengen, zodat je weer regie krijgt over jouw leven? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC geaccrediteerd.

coach voor stressproblemen