Start het jaar met een loopbaan assessment

(loopbaan assessment Almelo) Wat zijn jouw loopbaanplannen in 2018? Wil je een stap gaan maken binnen je huidige organisatie of wil je juist iets helemaal nieuws gaan doen? Om inzicht te krijgen in jouw drijfveren, talenten en je ideale werkomgeving kan je een loopbaan assessment doen. Dit assessment is een mooie basis om richting te geven aan jouw loopbaan.

Wat is een loopbaan assessment?

Het doel van een assessment is het inschatten van je kwaliteiten, drijfveren en talenten. Wat zijn je sterke en zwakke punten? Waar moet je nog aan werken, en welke talenten kun je gebruiken in je loopbaan? Wat zijn je interesses en welke baan zou het beste bij je passen? Je ontdekt het allemaal in het loopbaan assessment. (loopbaan assessment Almelo)

Wanneer een assessment doen?

Je kunt ook zelf een assessment afnemen, bijvoorbeeld wanneer je wilt weten welke werkzaamheden goed bij jou passen. Een loopbaan assessment kan je vooral helpen carrièrekeuzes te maken. Het is hier het assessment bedoeld als hulpmiddel om het beste uit jezelf en je loopbaan kunt halen. Wil je zelf eens bekijken welke baan nu het beste bij je past? Dan is een loopbaan assessment een goede eerste stap. (loopbaan assessment Almelo)

Wat gaan we doen?

Een loopbaan assessment bestaat uit meerdere analyses en testen. Voor het assessment maken we gebruik van de TMA Methode. Deze methode geeft een uitgebreid beeld van de drijfveren, talenten en competenties van je medewerker. Voor een assessment bij outplacement of wanneer je zelf een assessment wilt doen, zijn de volgende uitbreidingen mogelijk:

  • Beroepsgroepen analyse
  • Werkwaardentest
  • Beroepentest (loopbaan assessment Almelo)

Meer weten, loopbaan assessment Almelo?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente is door NOLOC gecertificeerd als loopbaan professional.

Meer berichten lezen? Lees hier wat een loopbaan coach voor jou kan betekenen!

loopbaan assessment Almelo

Loopbaan assessment Almelo