Wordt 2018 het jaar van jouw loopbaan?

Wordt 2018 het jaar waarin jij gaat solliciteren naar jouw droombaan? De arbeidsmarkt trekt aan, dus een mooi moment om een overstap te maken, een nieuwe richting in de slaan of een nieuwe stap te maken in jouw loopbaan. Weet je echter nog niet welke richting je op wilt? Of heb je zelfs geen idee wat echt bij jou past? Ga dan aan de slag met een loopbaan coach!

Wat zijn de mogelijkheden bij een loopbaan coach

Wanneer je wilt ontdekken wat bij jou past zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kan je een uitgebreid coach traject doen, maar ook een kort, maar intensief loopbaan assessment behoort tot de mogelijkheden. In een uitgebreid coach traject ga je in 8 sessies aan de slag. Je leert jezelf goed kennen, je ontdekt wat je kunt en wilt en welke banen goed aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. In een coach traject ga je zelf actief aan de slag, naast de gesprekken maak je opdrachten en ga je op onderzoek uit. Een loopbaan assessment bestaat uit een sessie van ruim twee uur waarin we verschillende analyses en testen bespreken die je van tevoren gemaakt hebt.

Hoe gaan we van start?

We starten altijd met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek horen we graag waarmee je aan de slag wilt. Daarnaast vertellen we je wat de mogelijkheden zijn. Een intake gesprek is belangrijk, zo weet je niet alleen welke opties er zijn, maar weet je ook of je loopbaan coach waarmee je in gesprek gaat bij jou past. We vinden het belangrijk dat je je fijn voelt bij je coach, je gaat immers samen een intensief traject aan. Besluit je na de intake om van start te gaan, dan spreken we een traject af en plannen we de eerste afspraak.

Aan de slag met een loopbaan coach?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend als loopbaan coach professional.

Meer berichten lezen? Kijk dan hier!

loopbaan coach