Durf jij nog te dromen?

LoopbaancoachEen tijd geleden ben ik ontmoette ik iemand die graag ondersteuning wilde bij haar haar re-integratie naar de arbeidsmarkt. Soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je vastloopt, je geen mogelijkheden meer ziet en eigenlijk niet meer goed weet hoe je de situatie kan doorbreken. Dan is het fijn als je samen met iemand kan onderzoeken waar je nu staat. Hoe je daar gekomen bent en hoe je weer in beweging kan komen. Mijn klant moest van ver komen en heel voorzichtig maakt ze nu stappen, daar komt spanning bij kijken, maar ook zeker trots. Het maken van deze mindmap was een van deze stappen. Voor mijn klant een pittige, maar heel bijzonder opdracht. Van een uitzichtloze situatie naar durven dromen over de toekomst. Hoe zou deze eruit kunnen zien? Wat zou je graag willen? Links zie je de mindmap die betrekken heeft op haarzelf als mens en rechts de mindmap met haar dromen en wensen voor terugkeer naar de arbeidsmarkt. Geweldig toch? Durf jij nog te dromen? (hoe vind ik mijn droombaan)

Hoe vind ik mijn droombaan?

Wil je op zoek naar een leuke baan, maar heb je geen idee wat je wilt of wat bij je past? Of heb je je studie afgerond en geen idee wat je nu wilt gaan doen? Start dan met een coach traject. In een coach traject leer je jezelf goed kennen. Je ontdekt waarom je doet zoals je doet, waar je kwaliteiten liggen, maar je leert ook je valkuilen kennen. Je onderzoekt in welke werkomgeving je goed tot je recht komt en je leert (betere) keuzes te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

Hoe vind ik mijn droombaan

Hoe vind ik mijn droombaan

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over de SLIM regeling of lees hier meer over de workshop verbindend communiceren.