Gratis ontwikkeladvies voor alle 45-plussers!

Ben jij 45-plusser? Maak dan gebruik van het gratis loopbaantraject met ontwikkeladvies! Je krijgt je ontwikkeladvies als 45-plusser volledig vergoed als je (Gratis ontwikkeladvies 45-plus):

  • Minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet werkloos bent)
  • Niet ziek bent
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit

Wat gaan we doen?

Het gratis loopbaantraject voor 45-plussers is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je coach ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Ook kan je dit traject gebruiken om je huidige werk eens onder de loep te nemen en te onderzoeken wat nodig is om het voor jou de komende jaren nog leuk en uitdagend te houden. Heb je juist behoefte aan meer balans in werk en privé? Dan kan je het traject ook daar voor inzetten. (Gratis ontwikkeladvies 45-plus)

We doen tijdens het traject verschillende testen, zoals een drijfveren en kwaliteitentest. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken, met als resultaat een plan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

Voldoe je aan alle voorwaarden voor het gratis loopbaantraject?

Neem dan snel contact met ons op voor jouw gratis loopbaantraject! Wij regelen voor jou de subsidieaanvraag. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor (Gratis ontwikkeladvies 45-plus):

Wil je op de hoogte blijven over het gratis loopbaantraject of andere berichten over coaching? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Gratis ontwikkeladvies 45-plus

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend. Dat is van belang voor het aanvragen van het gratis ontwikkeladvies. Loopbaanadviseurs die aangesloten zijn bij NOLOC en CMI kunnen de subsidie aanvragen. (Gratis ontwikkeladvies 45-plus)

Gratis ontwikkeladvies 45-plus

Meer berichten lezen? Ontdek hier hoe je je goede voornemens kunt volhouden!