Aanbieding waar je blij van wordt – drijfveren test

Doe jij elke dag iets waar je blij van wordt? Of heb je misschien niet zo’n goed idee waarvan je blij wordt? Hoog tijd om daar achter te komen! Een goede manier om te ontdekken waar jij energie van krijgt is het maken en bespreken van de Enneagram Kleurentest. Deze drijfveren test geeft direct veel mooie inzichten.

Wat is de Enneagram kleurentest?

De Enneagram Kleurentest geeft een beeld van essentiële drijfveren die bepalend zijn voor iemands gedrag en persoonlijkheidstype; een individueel drijfverenprofiel. Dit gebeurt aan de hand van een aantal stellingen. Een dergelijk inzicht kan zelfinzicht verdiepen en ondersteunen bij het maken van keuzes en het bepalen van doelen.

Hoe werkt de Enneagram Kleurentest?

De test bestaat uit 117 stellingen. De uitkomst geeft aan hoe gescoord wordt op belangrijke drijfveren. Ieder mens bezit alle 9 drijfveren. De individuele verschillen van belangrijkheid van drijfveren maken ons als mens uniek. Het drijfverenprofiel is als het ware onze vingerafdruk.

Wat levert deze drijfveren test op?

 • De drijfveren test levert inzicht in persoonlijke drijfveren, ook wel waarden genoemd en bevestigt iemand in zijn identiteit en eigenwaarde.
 • Het drijfverenprofiel kan dienen als vertrekpunt voor verdere ontwikkeling.
 • Draagt bij aan een betere samenwerking.
 • Het werkelijke inzicht ontstaat pas na een gesprek met een coach die bekend is met de achtergrond van de Enneagram Kleurentest.

Welke 9 drijfveren zijn er? enneagram drijfveren test coach Almelo Twente

 1. BLAUW, Orde en grondigheid
 2. GROEN, Sociaal en communicatief
 3. GEEL, Ambitie en doelgerichtheid
 4. LIME, Sensitiviteit en creativiteit
 5. TURKOOIS, Denken en waarnemen
 6. ROSE, Geborgenheid en veiligheid
 7. ORANJE, Genieten en ontspannen
 8. ROOD, Snelheid en kracht
 9. PAARS, Wijsheid en idealisme (drijfveren test)

Uitgangspunten van de drijfveren test

Door inzicht te hebben in eigen drijfveren, wordt men gestimuleerd tot zelfreflectie en het maken van bewuste keuzes.

Aan de slag? CoachPraktijk Twente heeft nu een leuke aanbieding

Wil jij weten waar je blij van wordt? CoachPraktijk Twente biedt de Enneagram Kleurentest tijdelijk aan voor echt een leuke prijs. Ben je benieuwd naar deze aanbieding? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een email.

Andere mogelijkheden

Naast de drijfveren test kleurentest biedt CoachPraktijk Twente ook andere mogelijkheden, zoals de TMA analyse. Deze analyse is interessant wanneer je niet alleen je drijfveren in kaart wilt hebben, maar ook een goed beeld wilt van jouw ideale werkomgeving. De TMA analyse brengt daarbij duidelijk in kaart voor welke competenties waar jij aanleg voor hebt en welke je goed ontwikkeld hebt. Een goede manier om meer inzicht in jezelf, je functioneren en je ontwikkeling te krijgen.

Meer lezen? Lees hier wat een coach voor jou kan betekenen!

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend als professional.