Wat krijg jij van de Sint dit jaar?

Geen idee wat je de Sint of de Kerstman moet vragen dit jaar? Dan is de Talenten Motivatie Analyse misschien een heel goed idee! Wil je graag onderzoeken wat jouw drijfveren en talenten zijn? En ben je benieuwd voor welke competentie je veel aanleg hebt en in welke organisatie jij jouw talent het beste kan inzetten? Zet deze wens dan gauw op jouw lijstje en plan een bezoek bij ons coaching bureau.

Talenten Motivatie Analyse

Met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) krijg je op snelle eenvoudige, gestructureerde en professionele wijze inzicht in jouw talenten, drijfveren en aanleg voor competenties. De TMA methode meet 22 drijfveren en 44 talenten. Je krijgt concrete handvatten om jezelf optimaal te versterken en te ontwikkelen, maar je ontdekt ook wat jou energie kost en waar jouw valkuilen liggen. (coaching bureau)

Kennis van drijfveren en talenten (coaching bureau)

Wanneer je een baan hebt is het van belang dat 70 tot 80 procent van de uit te voeren competenties in de kern van de jouzelf zit; je natuurlijke talent. Daar waar iemand talentvol is, ligt het goud voor het oprapen! Op dat gebied kan je je namelijk makkelijker naar een hoger niveau ontwikkelen. De TMA geeft inzicht in jouw behoeften. Wat zijn jouw drijfveren? Jouw talenten komen het beste tot hun recht in een omgeving waarin aan jouw behoeften wordt voldaan. Kennis in je drijfveren en talenten zorgt ervoor dat je kunt kiezen voor een baan en omgeving die bij jou past en voldoet aan jouw wensen. (coaching bureau)

De TMA biedt veel mogelijkheden en is daardoor een uitstekend loopbaan assessment. Doormiddel van compententie-management kan je ontdekken welke functies bij jou passen, maar het geeft ook inzicht in je huidige baan. Waarom loop je telkens tegen dezelfde zaken aan, wat is lastig en waarom? De analyse geeft je antwoord op vele loopbaanvragen. Bij ons coaching bureau kan je de TMA doen met een sessie, maar het kan ook een onderdeel zijn van een traject. (coaching bureau)

Wat gaan we doen?

Is de TMA een onderdeel van je coach traject, bijvoorbeeld een loopbaan traject? Dan wordt de TMA ingevoegd bij ons coaching bureau in de werkwijze bij het bestaande traject. Wil je alleen de TMA analyse doen? Dan gaan we van start met een kennismakingsgesprek waarin we het doel bepalen van de TMA analyse. Daarnaast brengen we je achtergrond, ervaring en huidige situatie in kaart. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Het traject ziet er als volgt uit:

1. Vaststellen competentieprofiel waarover je meer inzicht wilt
2. Online TMA analyse maken, ruim 300 vragen (ongeveer 5 kwartier)
2. Resultaten analyse en competenties in verband brengen
4. Bespreken rapport in coachsessie
5. Ontvangst uitgebreid rapport met samenvatting van sessie per mail (coaching bureau)

Optioneel (coaching bureau)

Je kan bij ons coachingbureau de volgende onderdelen toevoegen aan jouw analyse:

  • Beroepskeuze
  • Teamanalyse
  • Cognitieve capaciteiten
  • 0 graden / 360 graden feedback (wordt meegenomen in resultaten analyse)
  • Langer coachtraject (bijvoorbeeld een loopbaantraject van 8 sessies)
  • Je kunt de analyse doen in combinatie met 1 of 2 sessies. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. (coaching bureau)

Voorbeeld Talentenoverzicht

coaching bureau

Wil je meer informatie over deze talenten. Je bent bij ons coaching bureau van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. (coaching bureau)

Gecertificeerd coaching bureau

CoachPraktijk Twente is een ervaren en gecertificeerde TMA professional. Regelmatig vormt de TMA methode een belangrijk onderdeel van een loopbaantraject. Daarnaast heeft CoachPraktijk Twente veel ervaring in het afnemen van de TMA in een kort traject.

coaching bureau

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Meer berichten lezen? Lees hier een aantal tips om de donkere dagen door te komen.