Geniet van de feestdagen

Wauw, het jaar is alweer bijna voorbij! Tijd om terug te blikken op 2022. Dankbaar mag ik terugkijken op een prachtig jaar, waarin ik weer veel mensen heb mogen coachen, teams heb mogen coachen en nieuwe coaches heb opgeleid tot professionals!

Het afgelopen jaar heb ik weer genoten van mijn samenwerking met collega’s en vakgenoten. En in het bijzonder met Gabriëlle waarmee ik veel mooie dingen heb mogen doen dit jaar. Samenwerken en gezelligheid zijn voor mij belangrijke factoren voor werkgeluk en wat fijn dat we dit samen zo vorm kunnen geven. Ik gun iedereen zo’n leuke, gezellige collega! Terugkijken betekent natuurlijk ook kijken naar de minder fijne dingen. En die zijn er ook geweest hoor. Zoals vele ondernemers zullen herkennen staat doseren voor 2023 weer op de agenda. Als er zoveel mooie en interessante opdrachten voorbij komen, blijft het lastig om te kiezen. Er zijn zoveel leuke onderdelen in mijn werk, zoals het coachen, workshops, trainen en lesgeven aan nieuw talent. Maar naast samenwerken en gezelligheid staat rust inmiddels ook op mijn lijst van belangrijke waarden.

De eerste stappen zijn in 2022 gezet en deze wil ik zeker voortzetten. Want ook 2022 heeft me regelmatig weer met de neus op de feiten gedrukt. De afwisseling mag blijven, maar keuzes maken is wat in januari op de agenda staat. 2022 stond ook in het teken van groei, door opleidingen, extra certificeringen en nieuwe programma’s, zoals ons programma voor respectvol samenwerken in het onderwijs en coachen in organisaties. Het is mooi om te zien hoe coachen steeds meer geprofessionaliseerd krijgt en vorm krijgt binnen organisaties. Ik kijk er naar uit om daar verder vorm aan te gaan geven.

Maar voor we dit verder oppakken is het tijd voor en welverdiende vakantie, waarin ik heerlijk met mijn gezin ga genieten van de feestdagen, gezelligheid en uiteraard lekker eten 🙂 Ik wens iedereen hele fijne feestdagen! Geniet ervan en tot in het nieuwe jaar!

Warme groeten, Bregje Verschaeren  

CoachPraktijk Twente is aangesloten bij twee beroepsverenigingen voor coachen: NOLOC en NOBCO. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

  coachen     coachen