Hoe goed ken jij je teamleden?

“De drijfveren workshop zelf is door mij en het team als zeer positief ervaren,” vertelde Marie-Louise ten Brinke, directeur van prins Willem Alexander school, naar aanleiding van de teambuildingworkshop die we onlangs verzorgden voor de tien scholen binnen Stichting BasisBuren.

“Er is gewerkt vanuit drijfveren en kwaliteiten. Elkaar kwaliteiten toedichten laat een mens groeien en vergroot het teamgevoel. Het bespreken van de betekenis van kleuren en daarna inzicht krijgen in elkaars hoofdkleur maakt dat iedereen meer begrip krijgt voor elkaar en de manier van handelen en reageren. Ik kan iedereen deze drijfveren workshop aanraden! Het geeft inzicht in elkaar en voor jou als directeur geeft het inzicht in waar jouw team nog aanvulling nodig heeft.”

De afgelopen maanden hebben Gabrielle en Bregje verschillende workshops gegeven voor Stichting Basisburen. De drijfveren workshop is een actieve, interessante en leerzame workshop waarin je jezelf en je collega’s goed leert kennen.  De workshop drijfveren geeft je inzicht in de sterke punten van de teamleden, hoe je elkaar kunt ondersteunen en effectief gebruik kunt maken van elkaars talenten. De workshop draagt bij aan teambuilding, onderling respect en een goede samenwerking.

Aan de slag met een drijfveren workshop

Wil jij ook zo’n mooie dag met jouw team beleven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We starten graag met een (telefonisch) kennismakingsgesprek waarin we graag horen waar je behoefte aan hebt. Vervolgens maken we een drijfveren workshop die past bij jouw organisatie, team en wensen. Het is mogelijk om een halve dag te plannen, maar we verzorgen ook hele dagen voor organisaties. Wat past bij jouw organisatie onderzoeken we samen in het kennismakingsgesprek. Is iedereen akkoord? Dan plannen we een dag waarop we de workshop komen verzorgen. Van tevoren ontvangen alle medewerkers een uitnodiging voor een digitale vragenlijst. De antwoorden van deze vragenlijst gebruiken we tijdens de drijfveren workshop.

CoachPraktijk Twente is aangesloten bij NOBCO en door NOLOC gecertificeerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

Drijfveren workshop    Drijfveren workshop