Waar blink jij in uit? Coach Praktijk Borne

Voor welke competenties heb jij veel aanleg? En maak je daar ook veel gebruik van? Wanneer je weet waar je van nature aanleg voor hebt, begrijp je niet alleen waarom een dag soms voorbij kan vliegen, maar weet je ook welke werkzaamheden goed bij je passen. Je ziet voor waar jouw talent het beste tot zijn recht komt en welke voorwaarden voor jou belangrijk zijn om goed te functioneren. Deze zelfkennis helpt je niet alleen om richting te geven aan je toekomst, het geeft je ook zelfvertrouwen. Je bent immers goed zoals je bent en wanneer je datgene doet waar jij goed in bent dan merk je ook dat je vaker successen boekt, plezier hebt en voldoening haalt uit wat je doet. Ga daarom aan de slag met coach praktijk Borne!

Wie ben jij nou eigenlijk?

Om te ontdekken waar jij in uitblinkt is het nodig om echt even stil te staan. Om te kijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Wie ben jij nou eigenlijk? Durf je nog te dromen, doe je nog waar je echt enthousiast van wordt? Welke overtuigingen zitten je in te weg en kan je die misschien tackelen? Reflectie is een prachtig middel om even stil te staan. Je leert bij coach praktijk Borne jezelf beter kennen, snapt jezelf beter, je weet waar je ontwikkeling ligt en waar je naar toe wilt. Dat is een fijne basis om die stappen te maken die nodig zijn voor jouw ideale toekomst.

Coaching & TMA

Een coach traject is een mooie methode om eens echt stil te staan bij jezelf. Door tijd en aandacht voor jezelf en je ontwikkeling te maken kies je bewust voor persoonlijke groei. In een traject ontdek je waar jouw kracht ligt, je ontdekt waar je energie van krijgt. Maar je leert ook welke belemmeringen te telkens weer tegenhouden, waarom de communicatie soms zo moeizaam is en welke overtuigingen je remmen in je groei. Een geweldig groeiproces waar je nog lang profijt van hebt. Een methode die door coach praktijk Borne veel wordt ingezet is de TMA Methode. Wanneer je deze methode inzet in je traject krijg je een duidelijk beeld van jouw talenten. Je ontdekt voor welke competenties jij aanleg hebt, welke werkomgeving goed bij je past en waar jij in uitblinkt.

Coach praktijk Borne, Almelo, Deventer, Enschede

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor coaching of over de TMA Methode? Kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

Coach Praktijk Borne

Meer lezen? Lees hier een bericht om te ontdekken waar jij ‘het allemaal voor doet’!

CoachPraktijk Twente is ook eigenaar van Studiekeuze Twente.