Aan de slag met zelfontwikkeling in 2017 – begeleiding loopbaan

Zelfontwikkeling staat bij veel mensen hoog op de lijst met goede voornemens voor 2017. Meer sporten en bewegen, gezond(er) leven en eten en zelfontwikkeling: de top 3 van goede voornemens voor 2017 is gericht op onszelf. We willen met onszelf aan de slag; ontdekken wie we zijn, wat we willen en hoe we dat in de praktijk kunnen brengen. (begeleiding loopbaan)

Aan de slag met zelfontwikkeling

Wil je in 2017 ook aan de slag met zelfontwikkeling? Op welk gebied wil je aan de slag? Wil je meer verdieping, een studie, een baan met meer uitdaging, wil je jezelf beter leren kennen of meer leven vanuit je behoeften of drijfveren? Hoe je invulling geeft aan zelfontwikkeling is voor iedereen anders. Wanneer je concreet met zelfontwikkeling aan de slag wilt, brengt dan eens in kaart wat dit betekent voor jezelf, op welk gebied wil je graag groeien. Wat wil je weten of kunnen aan het eind van 2017, waar wil je staan? Heb je duidelijk wat je wilt, maak dan een goed plan, zodat je aan het eind positief terug kunt kijken op de stappen die je hebt gemaakt. (begeleiding loopbaan)

Begeleiding loopbaan

Coaching

Wanneer je aan de slag gaat met zelfontwikkeling is het soms fijn als je begeleiding hebt. Een mooie ondersteuning in zelfontwikkeling is coaching. Bij coaching ga je aan de slag met een doel of probleem waar je tegenaan loopt. Wil je een nieuwe baan, meer uitdaging in je huidige baan of een hogere positie? Of wil je juist leren keuzes te maken, assertiever worden of leren beter communiceren? In een coach traject leer je jezelf kennen. Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je gaat aan de slag met jouw doel en ontdekt hoe je (weer) in jouw kracht kunt staan. Zo zal niet alleen 2017 in het teken kan staan van zelfontwikkeling, maar heb je een basis gelegd voor de komende jaren. (begeleiding loopbaan)

Begeleiding loopbaan of persoonlijke coaching

CoachPraktijk Twente wil graag bijdragen aan jouw ontwikkeling in 2017 en we horen graag waarmee jij aan de slag wilt in 2017. Kom gerust langs, zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wil je meer weten over coaching of ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem gerust contact op voor een  kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Meer lezen? Lees hier een bericht over hoe je aan de slag gaat met jouw talent!

Coachpraktijk Twente is NOLOC erkend

Begeleiding loopbaan