Stil staan bij succes en weer vooruit kijken – coaching loopbaan

De decembermaand is in volle gang. Nog een paar dagen en dan is het kerst. De supermarken staan vol lekkers, kerstbomen worden aangesleept en huizen worden mooi verlicht. Op het werk staat veel in het teken van afronden en afsluiten. Kinderen en jongeren slepen zich door de laatste schooldagen, met als hoogtepunt het kerstdiner op school. Kerstuitjes worden op het werk georganiseerd, er wordt geproost en gefeest. We staan stil bij het succes van het afgelopen jaar en dromen over 2017. (coaching loopbaan)

coaching loopbaan

Stil staan bij succes

Waarschijnlijk staan er al een heleboel mooie plannen op de plank voor 2017. Toch is het minstens zo belangrijk om ook stil te staan bij de successen en ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Wat heb je bereikt, waarin ben je gegroeid, waarom was dat zo belangrijk voor jou. Trakteer jezelf en geniet even van waar je nu staat en hoe je daar gekomen bent. Want dat is immers wat we zo belangrijk vinden, groeien, ontwikkelen, stappen maken. Vergeet daarom niet ook stil te staan bij het bereiken van die belangrijke doelen. (coaching loopbaan)

Aan de slag in 2017

Na het genieten en de ontspanning is het tijd om weer vooruit te kijken. Wat wil jij in 2017 allemaal gaan doen? Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Sta jij zelf aan het roer of laat je het allemaal op je afkomen? Ga je op zoek naar een nieuwe baan of heb je al een nieuwe baan? Wil je een grote reis maken of meer tijd maken voor je gezin? Het kan zijn dat je op je werk niet meer goed uit de verf komt en graag iets anders wilt. Doe eens de Loopbaan Quickscan. Met de Loopbaan Quickscan kun je zelf ontdekken of je op de juiste werkplek zit en wat je daar eventueel aan kan doen. (coaching loopbaan)

Coaching loopbaan

Wil je volgend jaar stappen maken, maar kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Een coach kan je helpen te ontdekken welke banen en werkomgevingen goed bij jou passen. Waar kom je goed tot je recht en waar word jij enthousiast van. Meer weten? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over zelfontwikkeling!

Coachpraktijk Twente is NOLOC erkend.

Coaching loopbaan