Fijne feestdagen

(Almelo Twente coaching) Het einde van het jaar nadert! Ik ben bezig met de laatste klussen, nog een paar gesprekken voeren, administratie wegwerken en dan is het tijd voor vakantie! Wat was het een mooi jaar! Een jaar waarin ik druk was met coachen, trainen en opleiden. Ik heb er ontzettend van genoten te kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van vele mensen en kijk er naar uit om dat volgend jaar weer voort te zetten. Maar eerst in het nu tijd om stil te staan, te genieten van waar ik nu sta, van het mooie jaar dat achter me ligt. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een prachtig, inspirerend 2018!

Almelo Twente coaching

In 2018 ben je weer van harte welkom voor coaching, trainingen en workshops! (Almelo Twente coaching)

Coaching

In een coachtraject ga ik met je op zoek naar je talenten. Wie doet wat hij goed kan en wil, is tot veel meer in staat en werkt/studeert met plezier, zelfvertrouwen en overtuiging. Een coachtraject geeft je inzicht in jezelf en je handelen. Het geeft je zelfvertrouwen een boost en helpt je (de juiste) keuzes te maken.

Training (Almelo Twente coaching)

Ik geef trainingen voor verschillende organisaties, zoals communicatie trainingen. Daarnaast train ik groepen van de Registeropleiding tot Professioneel Coach van Balansgroep. Als trainer begeleid ik de studenten met veel plezier tijdens hun jaaropleiding. (Almelo Twente coaching)

Workshops

Ik geef verschillende workshops met betrekking tot TMA, DISC, talenten en drijfveren, verbindend communiceren, etc. Wil je aan de slag met jouw team? De workshops bieden een uitstekende manier om de samenwerking te optimaliseren, de communicatie te verbeteren en medewerkers in hun kracht te zetten. Daar wordt iedereen blij van, medewerkers, het team en de organisatie. (Almelo Twente coaching)

Almelo Twente coaching

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend als coach professional.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over zelfcompassie.