Test jouw arbeidstevredenheid – Almelo loopbaancoach

(Almelo loopbaancoach) De arbeidsmarkt trekt aan, dat betekent niet alleen meer banen, maar ook dat meer mensen gaan nadenken over een carrièreswitch. Overweeg jij ook een switch en wil je weten waar je ontevreden over bent en wat er toe doet in je baan? Doe dan deze gratis arbeidstevredenheidstest van 123test. Je arbeidstevredenheid wordt op drie thema’s bekeken en je krijgt een totaalscore over jouw arbeidstevredenheid.

Overstappen naar een andere baan?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je van baan wilt veranderen. Je hebt bijvoorbeeld geen uitdaging meer, of je voelt je niet prettig tussen je collega? Het kan ook zijn dat je je baan nog best leuk vindt, maar graag wat aanpassingen zou willen. Probeer eens te onderzoeken waar het wringt. Waar krijg je nog energie van? Waar loop je juist van leeg? Wat maakt dat je met tegenzin aan de slag gaat? (Almelo loopbaancoach)

Ontdek je talent! (Almelo loopbaancoach)

Soms weet je wel dat je een nieuwe baan wilt, maar wat of waar, geen idee! Het kan ook zijn dat je juist een toffe baan hebt, maar moeite hebt met communiceren of dat je juist wat assertiever wilt worden in je werk. Wanneer je er zelf niet goed uit komt en wel wat hulp kan gebruiken in je persoonlijke ontwikkeling, dan kan je een (loopbaan) coach in schakelen. Een coach helpt je te ontdekken waar jouw drijfveren en talenten liggen. Je begrijpt jezelf beter en weet waar jij enthousiast van wordt. Zo leer je jezelf goed kennen en kan je keuzes maken die aansluiten bij jouw behoeften. (Almelo loopbaancoach)

Almelo loopbaancoach

Wil je aan de slag met een (loopbaan)coach? Je kunt bij CoachPraktijk Twente terecht voor personal coaching en loopbaan coaching. Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Meer lezen? Ontdek hier welke baan (beter) bij jou past!

Almelo loopbaancoach

Almelo loopbaancoach