Carrière switchen doe je zo!

(almelo loopbaan coach) Je wilt veranderen van werk. Misschien omdat je het gevoel hebt dat je talenten niet voldoende worden benut in je huidige baan. Of omdat het werk dat je doet aan het verdwijnen is. Of misschien ben je gewoon toe aan wat nieuws. Wat de reden ook is, je wilt weten wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt en hoe je een eventuele carrièreswitch kunt realiseren.

Aan de slag met een praktisch boek

Het boek ‘Carrièreswitchen doe je zo!’ van Diederik van Dorth is een praktisch boek met veel voorbeelden en tips om succesvol van baan te veranderen. (almelo loopbaan coach)
Het boek is logisch opgebouwd en de oefeningen en thema’s die aan de orde komen helpen de lezer zicht te krijgen op de eigen unieke kwaliteiten, deze te vertalen naar toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt en een baan te vinden die echt past. Daarmee is het boek een aanrader voor mensen met loopbaanvragen. Met de heldere stappen, de inzichtelijke oefeningen, de sprekende voorbeelden en de praktische tips in dit boek heb je alles in huis om ander werk te vinden dat perfect past bij wat jij te bieden hebt! (almelo loopbaan coach)

Almelo loopbaan coach

Almelo loopbaan coach

Wil je van baan switchen maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken of wil je eerst ontdekken wat echt bij jou past? Ga dan aan de slag met een coach! In een coach traject leer je jezelf goed kennen. Je ontdekt je wat je drijfveren en talenten kennen. Je begrijpt waarom je telkens in bepaalde valkuilen stapt en weet na het traject waar je energie van krijgt en waar je juist van leegloopt. Zo kan je een weloverwogen keuze maken in jouw loopbaan. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

loopbaancoach

Meer berichten lezen? Ontdek hier hoe je als leidinggevende je medewerkers stimuleert verantwoordelijkheid te nemen.

Almelo loopbaan coach