Wil jij een gratis training volgen voor het voeren van effectieve loopbaangesprekken?

Het voeren van loopbaangesprekken wordt als belangrijk en zeer prettig ervaren door medewerkers. Voer jij regelmatig gesprekken met je medewerkers? Merk jij dat je het nog lastig vindt om goede loopbaangesprekken te voeren? Meld je dan aan voor de gratis ‘Training voor leidinggevende’.

Training voor leidinggevende

Het is binnen de subsidieregeling ontwikkeladvies voor 45-plussers mogelijk om subsidie te krijgen voor een ‘Training voor Leidinggevende’. Onder leidinggevenden wordt verstaan een persoon die binnen een arbeidsorganisatie functionerings- of personeelsgesprekken voert. Wel is het een vereiste dan een (of meer) van de medewerkers waar de gesprekken mee gevoerd worden 45 jaar of ouder is. Voldoe je aan deze eisen? Dan kan CoachPraktijk Twente de subsidie aanvragen en kan de training gegeven worden. Je hebt hier zelf geen omkijken naar!

Twee varianten

Er zijn twee varianten van deze training mogelijk:

  • Een training voor een individuele leidinggevende
  • Een groepstraining van minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers

De training duurt een dagdeel. De training zit vol met praktische tools waarmee je direct in de praktijk aan de slag kan. Tijdens de training wordt onder andere aandacht besteed aan:

  • Heb je oog voor het talent in je team en hoe benut ik dat?
  • Hoe voer ik ontwikkelgesprekken?
  • e leert tijdens de training niet alleen hoe je goede gesprekken voert, maar ook wat voor leidinggevende je zelf bent.
  • Waar je tegenaan kan lopen en wat jouw medewerkers belangrijk vinden. Allemaal belangrijke elementen voor een goed draaiend team.

Uiteraard bespreken we van tevoren waar jij behoefte aan hebt en kijken welke onderdelen het meest passend zijn jouw vraag en jouw organisatie.

Gratis Training voor Leidinggevende aanvragen?

Wil je meer weten over deze training of wil je zelf deelnemen? Neem dan snel contact met ons op! Je kan je individueel of met een aantal collega’s (voor de groepstraining zijn minimaal 3 deelnemers vereist) aanmelden. De subsidie voor de training is nog tot het einde van het jaar beschikbaar. De training kan bij ons, maar ook bij jou op locatie plaatsvinden.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

training voor leidinggevende

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over stress.