Leer effectieve loopbaangesprekken voeren met jouw medewerkers!

Het ministerie heeft een subsidieregeling ontwikkeladvies 45plussers opengesteld met als doel dat medewerkers regie gaan nemen over hun loopbaan. De leidinggevende heeft een belangrijke rol in de ontwikkeling van de medewerkers. Merk jij dat je het nog lastig vindt om goede loopbaangesprekken te voeren? Meld je dan aan voor deze gratis ‘Training leidinggevende’. Vereiste is wel dat er (minimaal een) 45-plusser in jouw team zit!

Individuele ‘Training leidinggevende’ of samen met een aantal collega’s

Het is binnen de subsidieregeling ontwikkeladvies mogelijk subsidie aan te vragen voor het geven van een ‘Training Leidinggevende’. Onder leidinggevenden wordt verstaan een persoon die binnen een arbeidsorganisatie functionerings- of personeelsgesprekken voert. Een (of meer) van de medewerkers waar de gesprekken mee gevoerd worden dient 45 jaar of ouder te zijn.

Voor de training bestaan 2 varianten:

  • Een training voor een individuele leidinggevende
  • Groepstraining van minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers

De training voor leidinggevenden duurt 1 dagdeel. De training zit vol met praktische tools waarmee je direct in de praktijk aan de slag kan. Tijdens de training wordt onder andere aandacht besteed aan:

  • Heb je oog voor het talent in je team en hoe benut ik dat?
  • Hoe voer ik ontwikkelgesprekken?

Je leert tijdens de training niet alleen hoe je goede gesprekken voert, maar ook wat voor leidinggevende je zelf bent. Waar je tegenaan kan lopen en wat jouw medewerkers belangrijk vinden. Allemaal belangrijke elementen voor een goed draaiend team.

Gratis training aanvragen?

Wil je meer weten over deze ‘Training leidinggevende’ of wil je zelf deelnemen? Neem dan snel contact met ons op! Je kan je individueel of met een aantal collega’s (voor de groepstraining zijn minimaal 3 deelnemers vereist) aanmelden. De subsidie voor de training is nog tot het einde van het jaar beschikbaar. De training kan bij ons, maar ook bij jou op locatie plaatsvinden.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

training leidinggevende

Meer berichten lezen? Lees hier waarom directe feedback belangrijk is.