Leer je team goed kennen tijdens een TMA teamsessie

Met TMA aan de slag in jouw team? Dat kan overal 🙂 Voor een team van ZGT waren we welkom op de prachtige locatie Flierveldshoeve in Delden, wat een mooie plek! Door inzicht te krijgen in de dynamiek binnen een groep en in de individuele talenten en drijfveren van teamleden, smeed je succesvolle teams. Met onze individuele TMA gesprekken en een TMA teamsessie identificeer en ontwikkel je op een effectieve manier de teamkwaliteiten. We kijken terug op een waardevolle dag waarin het team mooie stappen heeft gezet richting open communicatie en een goede, respectvolle samenwerking.

TMA teamsessie

Waarom TMA?

Het implementeren van TMA in een organisatie resulteert in verbeterde productiviteit, natuurlijke samenwerking, verminderd ziekteverzuim, hogere retentie, verhoogde betrokkenheid en minder stress en burn-out. Het focussen op talent en het organiseren daarvan leidt tot een cultuur waarin zaken soepeler, plezieriger en effectiever verlopen. Tijdens onze teamsessies staan we niet alleen stil bij de huidige situatie. We zetten na een TMA teamsessie inzichten ook om in concrete stappen, op individueel- en groepsniveau. Zodat het niet alleen een mooie dag is geweest, maar er ook richting gegeven wordt aan de toekomst.

Wat gaan we doen?

Wanneer we met TMA binnen jullie team aan de slag gaan, starten we altijd eerst met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek geven we uitleg over de methode en onderzoeken we jullie behoeften, zodat er een goed plan van aanpak wordt gemaakt. Daarna worden de online vragenlijsten uitgezet, waarvan de resultaten eerst individueel worden besproken. Na deze individuele gesprekken gaan we met elkaar aan de slag in een TMA teamsessie.

TMA teamsessie

Wil je ook de samenwerking en communicatie in jouw team versterken? Maak dan gebruik van de TMA Methode, waaronder een TMA teamsessie. Hoe we dit precies implementeren binnen jullie team, doen we altijd in overleg, zodat het goed aansluit bij jullie behoeften. We geven je graag meer informatie hierover. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of plan een kennismakingsgesprek met ons in.

Kwaliteit vinden we heel belangrijk. Naast onze TMA certificering zijn we dan ook in het bezit van accreditaties bij beroepsverenigingen NOBCO en NOLOC. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

TMA teamsessie TMA teamsessie