Ga je studeren? Meld je voor 1 mei aan bij studielink

Zit je in het laatste jaar van de HAVO of VWO? En heb je je nog niet ingeschreven voor een studie? Dan begint de tijd te dringen! Wil je in september starten met een studie, dan is het van belang dat je je voor 1 mei aanmeldt voor een studie op de website van Studielink. Makkelijker gezegd dan gedaan, denk je misschien! Dat begrijpen wij maar al te goed, dus mocht je behoefte hebben aan een gesprek of studiekeuze hulp, kom dan snel langs.

Kiezen

Een studie kiezen, voor sommigen een eitje, voor anderen zo moeilijk. De beslissing kan voor sommigen zo groot voelen, dat het maar niet lukt de knoop door te hakken. Waar kies je voor? Soms voelt kiezen voor je hart heel twijfelachtig, want is er wel werk na deze opleiding? Wil ik wel op kamers of merk je dat je weinig steun krijgt vanuit je omgeving. Hoe je kiest hangt van veel factoren af. In ons coachtraject geven we je studiekeuze hulp! We onderzoeken we niet alleen wat bij je past, maar ook hoe je kiest, hoe je leert, waar je enthousiast van wordt. Dan wordt kiezen makkelijker.

Studiekeuze hulp

Wat gaan we doen? Wat de beste studiekeuze hulp voor jou is hangt van een aantal factoren af. Twijfel je nog tussen twee of drie studies? Dan kan 1 gesprek voldoende zijn, zeker nu de tijd dringt. Heb je nog geen idee of weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn, dan kan je ons studiekeuze traject volgen. We starten dan met een korte intake, waarna je aan de slag gaat met testen en opdrachten. Deze bespreken we tijdens live gesprekken. Wil je meer weten over onze studiekeuze hulp? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Kwaliteit vinden we belangrijk. Onze coaches zijn NOLOC geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

Studiekeuze hulp