Workshop voor leerkrachten basisonderwijs

Hallo leerkracht! Hebben jullie ooit stilgestaan bij jullie eigen talenten en drijfveren? Als professionals zijn jullie dagelijks bezig met het ontdekken en ontwikkelen van de talenten van jullie leerlingen, maar wat drijft jullie zelf eigenlijk? Om jullie te ondersteunen in het verkennen van jullie eigen talenten en drijfveren, willen we graag onze talenten en drijfveren workshop onder de aandacht brengen.

Speciaal ontwikkeld voor basisonderwijs

Deze talenten en drijfveren workshop is speciaal ontworpen voor leerkrachten in het basisonderwijs en biedt een geweldige mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en inzicht te krijgen in wat jou motiveert en inspireert. Door te reflecteren op je eigen talenten en drijfveren, kun je niet alleen je eigen welzijn bevorderen, maar ook je professionele groei en tevredenheid vergroten.

Wat maakt deze talenten en drijfveren workshop zo waardevol voor leerkrachten in het basisonderwijs? Ten eerste biedt het een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt ontdekken wat jou uniek maakt en wat je energie geeft in je werk. Dit bewustzijn helpt je om beter in te spelen op de behoeften en interesses van je leerlingen, waardoor je je lessen nog effectiever kunt maken. Daarnaast gaan we uitgebreid aan de slag met de samenwerking onderling. Deelnemers ontdekken waar hun eigen talenten liggen, maar ook welke collega’s hebben. Leerkrachten leren hoe ze op een fijne manier kunnen samenwerken, zonder jezelf en de ander tekort te doen.

Samenwerking versterken

Daarnaast biedt de talenten en drijfveren workshop concrete handvatten en strategieën om jouw talenten en drijfveren optimaal in te zetten in je dagelijkse werkzaamheden. Je leert hoe je je sterke punten kunt versterken, beter kan samenwerken, om kan gaan met ergernissen en hoe je uitdagingen kunt omzetten in kansen voor persoonlijke groei. Dit resulteert niet alleen in meer voldoening in je werk, maar ook in betere prestaties en resultaten voor je leerlingen.

Wij, bij CoachPraktijk Twente, hebben ruime ervaring in het verzorgen van talenten en drijfveren workshops in het onderwijs. We begrijpen de uitdagingen en behoeften van leerkrachten in het basisonderwijs en bieden een programma dat specifiek is afgestemd op jullie professionele ontwikkeling. Onze deskundige coaches begeleiden de workshop en zorgen voor een interactieve en inspirerende leerervaring.

Aanmelden voor talenten en drijfveren workshop

Als je meer informatie wilt over onze workshop, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en kijken ernaar uit om samen met jullie te werken aan jullie persoonlijke groei en professionele succes.

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.
talenten en drijfveren workshop