Hoeveel stress kan een mens aan?

Wist je dat het helemaal niet zo ongezond is om stress te hebben? Een beetje stress is zelfs best goed, maar, we moeten natuurlijk ook niet overdrijven. Wanneer bereiken we onze stress-grenzen dan? De klinische psychologie met prof. dr. Elke Van Hoof als vertegenwoordiger biedt je een antwoord in een filmpje. Bekijk hieronder het filmpje van de Universiteit van Vlaanderen. (stress coach)

(bron: Universiteit van Vlaanderen)

Stress coach

Ervaar je veel stress of lukt het je niet goed balans te vinden tussen werk en privé? Ga dan aan de slag met een coach. In een coach traject leer je jezelf goed kennen. Je begrijpt waarom je doet zoals je doet. Je leert je kwaliteiten kennen, maar ook je valkuilen. Waarom stap je daar telkens weer in en welke kwaliteiten kan je inzetten om dit te voorkomen? Er ontstaat meer rust in je leven, je kan meer balans aanbrengen en betere keuzes maken. We onderzoeken ook wat voor jou energiegevers zijn, maar we kijken ook van welke zaken je juist leeg loopt en wat je daar aan kan doen. Met een actieplan maken we stappen, zodat niet alleen de balans weer terug komt, maar je ook lekker in je vel zit en met plezier naar je werk kan gaan. (stress coach)

NOLOC erkende stress coach

Wil je ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen of ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente vindt kwaliteit heel belangrijk, daarom zijn we goed opgeleid als coach en aangesloten en erkend bij de grootste beroepsvereniging voor loopbaan professionals in Nederland, NOLOC. (stress coach)

stress coach

Coaching en training

Loop je rond met een andere vraag? Naast coaching bij stress kan je bij ons ook terecht voor:

Meer berichten lezen? Lees hier hoe je een baby en werk goed kan combineren. (stress coach)