Aan de slag met persoonlijke coaching

(persoonlijke coaching in regio Almelo) Het einde van het jaar is alweer in zicht! Het jaar is weer voorbij gevlogen. Hoe kijk jij terug op afgelopen jaar? Wat neem je mee en wat laat je graag achter in 2021? In heb weer fijne lessen mogen geven voor de coachopleiding, gave workshops gegeven en mensen mogen coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk naar 2022 en hoop weer veel van dit moois te mogen gaan doen. Welke wensen heb jij voor het nieuwe jaar?

Wil je stappen maken, maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is personal coaching een goede stap. In een personal coaching traject leer je effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en je leven vorm te geven zoals jij dat zelf wilt. Je leert je natuurlijke talenten en vaardigheden kennen en deze beter in te zetten. Hierdoor ontstaat meer zelfwaardering en tevredenheid. (persoonlijke coaching in regio Almelo)

Persoonlijke coaching

persoonlijke coaching in regio Almelo

Waar kan je het personal coaching traject voor inzetten?

 • Balans aanbrengen in je leven
 • Meer plezier krijgen in je leven
 • Zelfverzekerder worden
 • Meer inzicht krijgen op je eigen mogelijkheden
 • Ontdekken van je drijfveren en kwaliteiten
 • Nieuwe inspiratie en/of motivatie op doen
 • Makkelijker keuzes durven/willen maken
 • Leren beter te communiceren
 • Durven doen waar je echt van droomt
 • Leven vanuit je hart en passie
 • Leren loslaten (persoonlijke coaching in regio Almelo)

Wat gaan we doen bij persoonlijke coaching?

Een personal coaching traject begint met een oriënterend gesprek. We inventariseren jouw wensen en maken, zo nodig, jouw coachvraag concreet. Bij personal coaching staan vier vragen centraal die achtereenvolgend aan bod komen:

 • Wie ben ik? 
  Zelfkennis is de basis van geluk en balans. Wanneer je jezelf beter leert kennen, ben je in staat om betere keuzes te maken die er voor zorgen dat jouw leven beter in balans is. (persoonlijke coaching in regio Almelo)
 • Wat kan ik? 
  Wat zijn jouw talenten? Waar blonk je als kind in uit? Veel talenten zitten er al van jongs af aan in. Maar zie je die talenten nog steeds, benut je ze nog? Wanneer je doet waar je goed in bent, doe je het met plezier. Blijf daarbij met twee benen op de grond staan. Want wanneer je doorslaat in je talenten kom je in je valkuil terecht. We onderzoeken in het personal coaching traject waar je goed in bent, wat jouw valkuilen zijn en hoe je daarmee om kunt gaan.
 • Wat wil ik? 
  Als je doet wat je wilt kan je het ook, dan is er een intrinsieke motivatie. Wanneer je weet wie je bent en wat je kunt kan je dit omzetten naar actie en in je kracht gaan staan. We zoeken waar jouw motivatie ligt en zetten deze in bij het behalen van jouw doelen in de volgende fase.
 • Wat doe ik?
  In deze fase gaan we aan de slag. Afhankelijk van jouw coachdoel zetten we een actieplan op. We stellen concrete doelen op waaraan acties worden gekoppeld. Na deze fase ronden we het traject af met een evaluatiegesprek. (persoonlijke coaching in regio Almelo)

Bij het personal coaching traject zoeken we naar een goede levensbalans. Je gaat vormgeven aan jouw leven vanuit jouw wensen en talenten. CoachPraktijk Twente is pragmatisch en realistisch, zodat je na een coach traject een goede basis hebt gecreëerd voor meer balans in je leven nu en in de toekomst, je de stappen durft te nemen waarvan je droomt of keuzes kunt maken. (persoonlijke coaching in regio Almelo)

persoonlijke coaching in regio Almelo

Klaar om aan de slag te gaan met het personal coaching traject? Vraag dan vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom. Wil je meer weten over de tarieven? Kijk dan hier of lees hier een bericht over teambuilding.

CoachPraktijk Twente is een door NOLOC erkend (loopbaan) coach bedrijf.