De hele dag gefocust blijven? Het geheim zit in je lunchpauze

s Ochtends start je (hopelijk) met een opgeladen batterij. Helaas blijft deze focus niet de hele dag op hetzelfde level. Bekijk in onze nieuwe Masterclass-video hoe je dat niveau wél vast kunt houden.
Je energieniveau beweegt en schommelt gedurende de dag; dit wordt de willpower curve genoemd. De willpower curve leert ons dat we aan het begin van de dag de meeste wilskracht hebben. Je ziet in die curve heel mooi dat naarmate de dag vordert, de willpower steeds meer afneemt. (loopbaanspecialist)

Zonder pauze kom je niet tot rust

Een grote vergissing is dat doorwerken in je pauze leidt tot meer productiviteit; het tegenovergestelde is waar. Zonder pauze kom je niet tot rust, wat leidt tot slechte beslissingen en meer stress. Hierdoor raak je emotioneel uitgeput en haal je minder voldoening uit je werk. Coach en groei-expert Falko Gijzen legt in onderstaande Masterclass-video uit hoe je toch zo veel mogelijk mogelijk uit je dag kunt halen. Je lunchpauze is daarin het allerbelangrijkste.

Bekijk de video met dé manier om je pauze te besteden, zodat je ook na de lunch weer productief en vol inspiratie aan de slag kunt gaan! (loopbaanspecialist)

Bron: Intermediair

Aan de slag met een loopbaanspecialist

Loop je rond met een loopbaanvraag? Of wil je meer balans in werk en privé? Ga dan aan de slag met een loopbaanspecialist. In een coachtraject leer je jezelf goed kennen, je begrijpt waarom je doet zoals je en je leert (betere) keuzes te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom. (loopbaanspecialist)

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

loopbaanspecialist

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over emoties op de werkvloer.