Ongestoorde ontwikkeling

We willen graag zekerheid, meteen antwoorden, het liefst nu. Grip en controle geeft veel mensen een gevoel van zekerheid. Maar het brengt ook spanning, angst en druk met zich mee. Veel mensen  herkennen het bij zichzelf tijdens loopbaangesprekken. Maar juist in een fase waarin je zoekende bent werkt het soms heel averechts om controle te blijven zoeken. Maar wat helpt dan wel? Een coachee herkende het bij zichzelf en vond er ook een passend gedicht bij, te mooi om niet met jullie te delen! Herkennen jullie de behoefte aan controle?

loopbaangesprekken

Ontwikkeladvies update

In augustus is het Ontwikkeladvies in Nederland mogelijk gemaakt voor alle Nederlanders vanaf 18 jaar. Er bleek in Nederland heeft veel animo voor het Ontwikkeladvies. Ook bij CoachPraktijk Twente hebben veel mensen gebruik gemaakt van de gratis loopbaangesprekken. Het ging echter zo snel dat vandaag, na een maand, het budget al op is. Het is dus niet meer mogelijk om gebruik te maken van het gratis traject. Heb je je al aangemeld, dan kan je gewoon starten.

Loopbaangesprekken

Heb je net naast de mogelijkheid voor het gratis ontwikkeladvies gevist, maar heb je wel behoefte aan loopbaangesprekken? Wil je bijvoorbeeld onderzoeken welke werkzaamheden goed bij je passen? Of ontdekt wat je drijfveren, talenten en interesses zijn? Of merk je dat je verveelt raakt en wil je onderzoeken wat een goede vervolgstap is in jouw loopbaan? Misschien is een loopbaantraject dan wel iets voor jou. In dit traject leer je jezelf goed kennen, je ontdekt waarom je doet zoals je doet, wat je energie geeft, wat je belangrijk vindt en welke beroepen bij je passen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Waarvoor aan je bij ons terecht?

We vinden kwaliteit in loopbaangesprekken heel belangrijk. CoachPraktijk Twente is aangesloten bij en erkend door NOLOC. De grootste beroepsvereniging voor loopbaan professionals in Nederland. Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over ontwikkelbudget.