Heb jij al gebruik gemaakt van het gratis ontwikkeladvies?

Ben jij een werkende 45-plusser? Maak dan gebruik van het gratis loopbaandiensten, zoals het ontwikkeladvies! De minister heeft een aantal beroepsgroepen aangewezen die in aanmerking komen voor de subsidieregeling en daarmee gratis een persoonlijk ontwikkeladvies voor hun loopbaan kunnen aanvragen. Je krijgt je ontwikkeladvies als 45-plusser volledig vergoed als je:

  • Minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet werkloos bent)
  • Niet ziek bent
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit

Wat gaan we doen?

Het gratis loopbaantraject voor 45-plussers is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je coach ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken, met als resultaat een concreet actieplan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan. (loopbaandiensten)

Specifiek traject

Het ontwikkeladvies voor 45-plus is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je coach ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken, met als resultaat een concreet actieplan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan. (loopbaandiensten)

Voldoe je aan alle voorwaarden?

Maak dan gebruik van onze loopbaandiensten. Neem dan snel contact met ons op voor jouw ontwikkeladvies! Wij regelen voor jou de subsidieaanvraag. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor:

Coaching, trainingen en loopbaandiensten

Ben je benieuwd geworden naar onze coaching, trainingen of loopbaandiensten en wil je graag eens kennis maken? Je bent van harte welkom. Een kennismakingsgesprek is bij ons altijd kosteloos en vrijblijven.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht met tips om te leren af te maken waar je aan begonnen bent.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

Loopbaandiensten

Loopbaandiensten