Heb jij de ThuisWerkCheck al gemaakt?

Heb jij de ThuisWerkCheck al gedaan? De ThuiswerkCheck laat zien hoe jij het ervaart om thuis te werken. Dit product biedt aan de hand van acht onderwerpen inzicht in hoe jij het thuiswerken ervaart en geeft advies hoe jij deze thuiswerksituatie kunt verbeteren. De ThuiswerkCheck is een digitaal hulpmiddel, speciaal ontwikkeld door DilemmaManager, om iedereen concrete adviezen te geven. Duidelijk en concreet over het hoe en wat, en niet het waarom, want dat is voor iedereen wel duidelijk. Via CoachPraktijk Twente kun je thuis gratis deze thuiswerkcheck maken en daarna de rapportage lezen. De rapportage kun je vervolgens gebruiken om te reflecteren op je huidige situatie. (Loopbaanbegeleider)

Aan de slag met een loopbaanbegeleider

Ben je er in deze periode achter gekomen dat je het niet meer naar je zin hebt in je huidige baan, maar heb je (nog) geen idee wat een goede volgende stap kan zijn? Dan biedt loopbaancoaching uitkomt. Loopbaancoaching helpt je zelf weer richting te geven aan jouw loopbaan. In een traject onderzoeken we wat je kunt en wilt. Wat zijn jouw talenten en waar komen deze talenten het beste tot hun recht. Iedereen biedt toegevoegde waarde en in dit traject gaan we op zoek naar die van jou. Een loopbaantraject vormt de brug van je huidige situatie naar je gewenste situatie en jij bepaalt hoe. (Loopbaanbegeleider)

Wat gaan we doen?

In een loopbaan coaching traject gaan we van start met een oriënterend gesprek. We maken jouw coachdoel concreet: waar wil je naar toe? Wat wil je uit dit traject halen? Wat is jouw ideale situatie? Na het eerste oriënterende gesprek gaat we van start.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Onderzoeken Inspiratie, verlangen en kwaliteiten: waar wordt jij enthousiast van?
  2. Optioneel: drijfverentest of Talenten Motivatie Analyse
  3. Kennis, competenties en ervaring: wat heb je in huis?
  4. Persoonlijke missie en profiel: waar wil jij voor gaan? (Loopbaanbegeleider)
  5. Passende functies en werkvelden: wat wil doen en in welke branches? In welke omgeving kom jij het beste tot je recht? Welke volgende stap past bij jou?
  6. Aan de slag! Op zoek naar die leuke baan, of (wanneer je coaching wilt binnen je huidige organisatie en/of baan) aan de slag met competenties, vaardigheden, etc.

Wil je zelf de regie over jouw loopbaan in eigen handen hebben en ben je klaar om in actie te komen? Start dan nu door te doen!

Contact

Mocht je vragen hebben over de uitslag van de thuiswerkcheck of aan de slag willen met een loopbaanbegeleider, neem gerust contact op voor een kennismaking. Je bent van harte welkom. Op dit moment worden gesprekken online gedaan vanwege de maatregelen omtrent het corona virus.

CoachPraktijk is NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over het belang van problemen bespreekbaar maken.

Loopbaanbegeleider