Werkzaam in het onderwijs? Maak gebruik van de ontwikkeladvies cheque!

Ben je halverwege je loopbaan, dan is het goed om over de toekomst na te denken. Hoe gaat het nu? Heb je het naar je zin, wat gebeurt er in jouw vakgebied? Met een loopbaancoach kan je dit soort vragen onderzoeken en ontdekken hoe jij in de toekomst graag richting wilt geven aan jouw werk en leven. Je kan daarvoor gebruik maken van de loopbaan ontwikkel advies cheque. Met deze cheque kan je kosteloos een coach traject afnemen.

Loopbaan ontwikkel advies

Voor dit soort vragen kun je een loopbaan ontwikkeladvies krijgen. Dit geeft je de kans om eens wat uitgebreider naar je eigen toekomst te kijken en te bepalen wat je kunt en wilt doen als veranderingen wenselijk zijn. Het loopbaan ontwikkel advies geeft je de ruimte om naar jouw specifieke situatie te kijken, alternatieven te bespreken en de haalbaarheid daarvan te toetsen.

Het Loopbaan ontwikkeladvies 45+ is gratis voor medewerkers, ambtenaren of zelfstandigen zonder personeel van 45 jaar of ouder, die voor minimaal 12 uur per week werkzaam zijn. Mensen die werkloos zijn, hun werk wegens ziekte niet meer kunnen doen, of waarvoor er een ontslag/reorganisatie regeling van kracht is kunnen er geen gebruik van maken.

Beroepsgroepen

De Loopbaan ontwikkel advies is onder andere beschikbaar voor werkende 45-plussers die:

  • Minimaal 12 uur werkzaam zijn
  • Niet zien zijn
  • Niet in een outplacement traject of een tweede spoortraject zitten

Meer weten?

Wil je meer weten over het loopbaan ontwikkel advies? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek horen we graag waarmee je aan de slag wilt en vertellen we wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bent van harte welkom.

Lees hier het bericht van de Rijksoverheid over de ontwikkelcheque 45+

Andere berichten lezen? Lees hier een bericht over loopbaanankers!

CoachPraktijk Twente is een door NOLOC erkende loopbaan professional

loopbaan ontwikkel advies