Coaching helpt je richting te geven aan werk en leven

Na regent komt zonneschijn! Na heel veel regen is vandaag de zon weer zichtbaar. Dat doet veel mensen goed. Voel je je echter ontevreden over je werk of leven en is er meer nodig dan de zon om dat te veranderen? Kijk dan eens of coaching jou kan helpen. Een life coach helpt je inzichten te geven in waarom je doet zoals je doet, zodat je ontdekt wat jou beweegt en drijft, maar je ook besluiten kan nemen zaken anders te doen. Soms heb je daar hulp bij nodig. Iemand die je een spiegel voorhoudt, die je helpt jouw patronen in kaart te brengen of met jou kijkt op welke thema’s je vastloopt. Heb jij de behoefte om deze wintermaanden hiermee aan de slag te gaan? Kijk dan eens op onze website wat we voor jou kunnen betekenen. En ben je jonger dan 31? Dan kan je bij CoachPraktijk Twente gebruik maken van het jongeren traject. (life coach Twente)

Kickor jongeren traject 

in onze praktijk merken we dat er veel behoefte is aan coaching onder jongeren. Ze zijn net begonnen met een nieuwe baan en soms nog zoekend. Ze willen zich meer bewustwording van hun talenten, zelfverzekerder worden in hun baan of ontwikkelen op bepaalde competenties. Heb jij hier ook behoefte aan, dan is het Kickor Jongeren Traject met een life coach een aanrader! Tijdens dit traject staan we in vier gesprekken stil bij jou doelen. We onderzoeken wie je bent, wat je drijfveren en talenten zijn. Ook staan we stil bij hoe je dat talent meer inzet. In het traject maken we gebruik van de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze analyse geeft inzicht in jouw drijfveren en talenten en het geeft een beeld van de competenties waar jij veel aanleg voor hebt. Zo begrijp je waarom sommige dingen vanzelf gaan en andere meer moeite kosten. Ook krijg je inzicht in jouw ideale werkomgeving en communicatie die je prettig vindt. (life coach Twente)

Life coach Twente

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan een rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente is aangesloten en gecertificeerd bij NOLOC en NOBCO. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

life coach Twente  life coach Twente