Wil jij een gratis loopbaan traject?

Waar sta je nu in je loopbaan? Loopt het zoals je zou willen? Welke stappen wil je nog wil maken? Om inzicht te krijgen op deze vragen kan je gebruik maken van het gratis loopbaan traject! 

Gratis loopbaan traject!

Ben jij een werkende 45-plusser? Maak dan gebruik van het gratis ontwikkeladvies! De minister heeft een aantal beroepsgroepen aangewezen die in aanmerking komen voor de subsidieregeling en daarmee gratis een persoonlijk ontwikkeladvies voor hun loopbaan kunnen aanvragen. Je kan gebruik maken van het gratis loopbaan traject als je:

  • Minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet werkloos bent)
  • Niet ziek bent
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit

Wat gaan we doen?

Het gratis loopbaan traject voor 45-plus is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je coach ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Het kan ook zijn dat je graag wilt kijken naar je privé -werk balans. Of wilt onderzoeken hoe je kwaliteiten nog beter tot z’n recht komen in je werk.

Het is dus zeker niet alleen bedoeld voor mensen die op zoek willen naar ander werk!

Het is eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken, met als resultaat een concreet actieplan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

Voldoe je aan alle voorwaarden?

Neem dan snel contact met ons op voor jouw gratis loopbaan traject! Wij regelen voor jou de subsidieaanvraag. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor:

Coaching, trainingen en loopbaandiensten

Ben je benieuwd geworden naar onze coaching, trainingen of loopbaandiensten en wil je graag eens kennis maken? Je bent van harte welkom. Een kennismakingsgesprek is bij ons altijd kosteloos en vrijblijven.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht met tips om te leren af te maken waar je aan begonnen bent, lees hier over de loopbaan-APK of lees hier welke luistertype je bent.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

gratis loopbaan traject