Waar maak jij je allemaal druk om?

Wat kunnen we ons toch druk maken he! Om het weer, om die collega die haar werk niet doet. Omdat anderen een andere mening hebben. Omdat je moeder zich niet aan de afspraak houdt. Omdat je broer zijn kinderen anders opvoedt. En zo nog veel meer. Druk maken is zinvol, maar niet altijd. Eigenlijk alleen als je er iets mee doet en je invloed hebt op datgene waar je je druk over maken. De Cirkel van Invloed helpt hierbij. (Coachpraktijk in omgeving Almelo)

coachpraktijk in omgeving almelo

In deze cirkel wordt weergegeven waar je invloed op hebt en waar je geen invloed op hebt. Door de cirkel van invloed toe te passen merk je dat de invloed die je hebt op bepaalde situaties zal groeien. Wanneer je energie de juiste kant op stroomt en je bezig bent om die dingen waarbij je directe invloed aanwezig is te beïnvloeden, word je pro-actiever. Probeer het eens uit! (Coachpraktijk in omgeving Almelo)

Maak jij je ook vaak druk, maar kan je wel wat hulp gebruiken om dit aan te pakken? Start dan met coaching! In een personal coaching traject leer je effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en je leven vorm te geven zoals jij dat zelf wilt. Je leert je natuurlijke talenten en vaardigheden kennen en deze beter in te zetten. Hierdoor ontstaat meer zelfwaardering en tevredenheid. (Coachpraktijk in omgeving Almelo)

Bij het personal coaching traject zoeken we naar een goede levensbalans. Je gaat vormgeven aan jouw leven vanuit jouw wensen en talenten. CoachPraktijk Twente is pragmatisch en realistisch, zodat je na een coach traject een goede basis hebt gecreëerd voor meer balans in je leven nu en in de toekomst, je de stappen durft te nemen waarvan je droomt of keuzes kunt maken. (Coachpraktijk in omgeving Almelo)

Coachpraktijk in omgeving Almelo!

Klaar om aan de slag te gaan met het personal coaching traject? Vraag dan vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom. Wil je meer weten over de tarieven? Kijk dan hier.

De coaches van CoachPraktijk Twente zijn door NOLOC gecertificeerd tot Register Loopbaan professional. Meer berichten lezen? Lees hier meer over het ontwikkelbudget.

Coachpraktijk in omgeving Almelo