Waar ga jij je ontwikkelbudget voor gebruiken?

Nog even en dan zitten we alweer op de helft van 2022! Dat betekent ook dat je nog een half jaar hebt om jouw ontwikkelbudget te gebruiken. Heb je er nog niks mee gedaan? Doe dat dan snel! (coaching voor persoonlijke ontwikkeling)

Investeer in persoonlijke groei

Er zijn verschillende mogelijkheden voor je persoonlijk ontwikkelbudget, zoals een opleiding, een loopbaanscan, coaching of een assessment. Wat bij jou past hangt af van jouw wensen en bedrag dat er beschikbaar is. Bij CoachPraktijk Twente kan je je budget gebruiken om een coachtraject of om een bijvoorbeeld een persoonlijkheidsanalyse te doen. In een coachtraject ga je aan de slag met een ontwikkelvraag. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je effectiever wilt werken, beter wilt leren communiceren, je grenzen wilt leren voelen en aangeven of duidelijk wilt krijgen wat een mooie vervolgstap is in jouw loopbaan. (coaching voor persoonlijke ontwikkeling)

Talenten Motivatie Analyse

Wil je inzicht krijgen in waar jouw drijfveren en talenten liggen en in welke omgeving je het beste tot je recht komt? Gebruik je persoonlijk ontwikkelbudget dan om de TMA te financieren. Met de TMA (Talenten Motivatie Analyse) krijg je op snelle eenvoudige, gestructureerde en professionele wijze inzicht in jouw talenten, drijfveren en aanleg voor competenties. De TMA methode meet 22 drijfveren en 44 talenten. Je krijgt concrete handvatten om jezelf optimaal te versterken en te ontwikkelen, maar je ontdekt ook wat jou energie kost en waar jouw valkuilen liggen. CoachPraktijk Twente is gecertificeerd TMA professional. (coaching voor persoonlijke ontwikkeling)

Coaching voor persoonlijke ontwikkeling

Wil je jouw persoonlijk ontwikkelbudget inzetten om te groeien en jezelf te ontwikkelen in jouw werk en leven? Kijk dan eens rond op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. In een kennismakingsgesprek vertellen we je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente is door NOLOC gecertificeerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

coaching voor persoonlijke ontwikkeling