Ga jij een nieuwe stap maken in 2019?

Zit je nog helemaal op je plek? Of is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Wil je een stap maken, maar heb je nog geen idee welke? Dan is loopbaan coaching misschien iets voor jou! ((coaching voor op werk)0

Wat gaan we doen?

Wil je onderzoeken welke werkzaamheden goed bij je passen? Of wil je effectiever zijn in je huidige baan? Loopbaan coaching helpt je inzichten te krijgen, in jezelf, in je werk en je toekomst. Je ontdekt wie je bent, wat je graag wilt en wat je goed kunt. Een goede basis om een juiste keuze te maken voor jou verdere loopbaan.

In een loopbaan traject starten we met een fase waarin we kijken wie jij bent. We gaan op zoek naar je drijfveren, je talenten en we kijken voor welke competenties je aanleg hebt. Daarnaast onderzoeken we wat je echt belangrijk vindt en waar een werkomgeving voor jou aan moet voldoen, zodat je echt goed kunt functioneren (coaching voor op werk).

Zodra we een goed beeld van jou hebben gaan we aan de slag. In deze fase kan het zijn dat je gericht op zoek gaat naar passende beroepen, branches en werkzaamheden. Maar het kan ook zijn dat we aan competenties gaan werken, bijvoorbeeld als je het goed naar je zin hebt in je huidige werk, maar je op bepaalde vlakken nog moeite hebt, zoals communicatie.

Testen, onderzoeken en analyses (coaching voor op werk)

Het kan goed zijn dat je jouw traject wilt ondersteunen met bijvoorbeeld een test of een analyse. Zo worden de loopbaanscan en de Talenten Motivatie Analyse vaak ingezet in loopbaan trajecten. Deze testen en analyses geven inzichten in jouw eigenschappen, drijfveren en behoeften. Of je een test doet en welke is afhankelijk van jouw wensen, maar uiteraard ook van je portemonnee. Wat het beste bij jou past bespreken we in een intakegesprek (coaching voor op werk).

Coaching voor op werk of privé

Heb je behoefte an coaching voor op werk op privé? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom. (coaching voor op werk)

Coachpraktijk Twente is NOLOC erkend.

coaching voor op werk

Meer berichten lezen? Lees hier onze kerstwens!