We wensen iedereen hele fijne feestdagen!

Het einde van het jaar komt in zicht! Ik sluit een mooi jaar af. Ik heb weer veel bijzondere mensen mogen ontmoeten, coachen en begeleiden. Het was een leerzaam jaar, voor mijn klanten, maar ook zeker voor mij. Ik heb genoten van de ontwikkeling en groei die ik gezien heb, de inzichten die zijn opgedaan en de stappen die zijn gemaakt. En ook voor volgend jaar zijn er alweer mooie plannen in ontwikkeling. We willen iedereen die met/bij ons aan de slag is geweest bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen en wie weet tot volgend jaar! (ik zoek een coach in Almelo)

Hoe zag jouw jaar eruit?

De decembermaand is een mooi moment om ieder jaar weer terug te kijken. Het is zo belangrijk om af en toe stil te staan en even terug te kijken. Waar heb je van genoten dit jaar? Waar ben je trots op? Wat was moeilijk? Hoe heb je je er door geen geslagen? Waar haalde je kracht uit? De antwoorden zijn leerzame aanwijzers voor de toekomst. (ik zoek een coach in Almelo)

Wat zijn jouw wensen? (ik zoek een coach in Almelo)

Heb je al plannen voor volgend jaar? Heb je een grote wens voor 2019? Wie weet blijft het dit jaar niet bij dromen, maar durf je stappen te maken. Beslissen dat je het dit keer anders gaat doen of die stap gaat maken is vaak de eerste en belangrijkste stap voor groei en ontwikkeling. Het maakt dat je kiest, voor jezelf, of je gezin of iets anders. (ik zoek een coach in Almelo)

Ik zoek een coach in Almelo of omgeving!

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van jouw dromen, wensen en doelen en zoek je daarbij een goede coach? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je kunt bij ons terecht voor:

We vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom zijn we aangesloten en erkend door beroepsvereniging NOLOC.

ik zoek een coach in Almelo

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Meer berichten lezen? Lees hier een aantal tips om de feestdagen rustig door te komen.