Ga jij nog met plezier naar je werk?

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang. Hoe kijk jij naar het komende jaar? Heb je plannen gemaakt of ben je aan de slag gegaan met je goede voornemen? Het kan ook zijn dat je dit jaar op zoek wilt naar een nieuwe baan, omdat je het niet meer naar je zin hebt, of omdat je niet meer voldoende wordt uitgedaagd. Onze levens zijn vaak druk, waardoor we niet altijd de tijd nemen kijken of we bijvoorbeeld nog met plezier naar ons werk gaan. Toch is dat het belangrijk, want de kans is dan groot dat je bij een baan blijft hangen, waar je echt niet meer blij mee bent. En dat heeft effect, op je functioneren op het werk, maar ook privé kan je daar last van hebben. (coaching Twente en omgeving)

Waar kom jij je bed voor uit?

Als je weet wat je belangrijk vindt in je werk dan kan je daar richting aan geven. Waar kom jij eigenlijk je bed voor uit? Hier vind je een werkblad waarmee je kan ontdekken wat voor jou zingeving is.

Plaats voor de op het werkblad genoemde zingevende factoren in het werk drie cijfers (1-10), waarmee je uitdrukt in welke mate de betreffende factor in je werk aanwezig was in de vorige functie (links) en is in de huidige functie (midden) en een rol zou moeten spelen in een toekomstige functie. (coaching Twente en omgeving)

Wat valt je op?

Coaching Twente en omgeving

Wil je graag ontdekken welke werkzaamheden goed bij jou passen? Of wil je meer inzicht in jouw drijfveren en talenten? Start dan een coachtraject! In een coach traject ontdek je waarom je doet zoals je doet. Je ontdekt waar je enthousiast van wordt en waar je energie van krijgt. Daarnaast krijg je ook inzicht in je valkuilen en energievreters. Zo heb je een mooie basis om een volgende stap te maken in je loopbaan. Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op de website of neem dan contact met ons op! (coaching Twente en omgeving)

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

coaching Twente en omgeving

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over gratis loopbaanadvies.