Welke kleur laat jij zien bij het afhandelen van de AVG?

(coaching praktijk Almelo) Vandaag is de grote dag! Voor organisaties, ondernemers, zzp-ers en anderen die volgens de overheid aan de regels moeten voldoen: de AVG gaat echt van start vandaag. Hoe heb jij het geregeld? Heb je het überhaupt geregeld? Iedereen doet het anders. Hieronder de kleurentypes uit de Enneagram kleurentest, plus hoe zij het doen! Waar herken jij je in?

Blauw– Je hebt alles geregeld en tot in de details netjes uitgewerkt

Rood– Je laat het iemand voor je doen

Groen– Je vraagt iemand je te helpen

Oranje– Het ligt nog op de ‘niet zo leuk om te doen’ stapel

Turkoois– Je weet precies hoe het werkt en hoe het zit. Je hebt je er goed in verdiept. (coaching praktijk Almelo)

Lime– Alle informatie overweldigd je, doe ik het wel goed? Er ontstaat chaos in je hoofd

Geel– Fijn, een duidelijke deadline! Voor 25 mei heb jij het klaar

Roze– Je voelt je enorm verantwoordelijk en ziet allerlei beren op de weg

Paars– Je blijft de klus maar uitstellen, je bent het overzicht ook kwijt

AVG bij CoachPraktijk Twente

(coaching praktijk Almelo) CoachPraktijk Twente heeft ze zaken behoorlijk op orde. Je kunt op onze website onze nieuwe Privacyverklaring lezen. Meteen lezen? Bekijk de verklaring hier.

We willen graag goed omgaan met de gegevens van onze klanten. Daarom hebben we een goede verklaring opgesteld, maar zullen we onze klanten ook vragen een toestemmingsformulier te tekenen. Zo kunnen we samen goed, effectief en doelgericht aan de slag in het coach traject. En uiteraard kan je op onze integriteit en betrouwbaarheid rekenen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. (coaching praktijk Almelo)

Coaching praktijk Almelo

Wil je ontdekken wat jouw hoofdkleuren zijn? Dan is een coach traject misschien iets voor jou! Je kunt bij ons terecht voor coaching, trainingen en workshops. Kijk gerust eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend

coaching praktijk almelo

coaching praktijk Almelo