Coaching loopbaan Almelo

Dagelijkse drukte, routine en verplichtingen maken het soms lastig om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Met (loopbaan)coaching neem je de tijd om je bewustzijn te vergroten. Met een professionele, objectieve sparring partner naast je. Een coach traject biedt uitkomst bij al je (grote en kleine) problemen die blokkades veroorzaken in de voortgang van jouw werk en leven. (Coaching loopbaan Almelo)

Personal coaching

Wil je leren keuzes te maken, wil je meer balans in je leven of je zelfvertrouwen vergroten? Ga dan aan de slag in een coachtraject. Een coachtraject is een geweldige manier om te werken aan persoonlijke ontwikkeling, groei in je (werkende) leven en het vergroten van je zelfvertrouwen. Na een traject sta je steviger in je schoenen, begrijp je goed waarom je bent zoals je bent en kan je dat ook accepteren. (Coaching loopbaan Almelo)

Loopbaan coaching

Loop je rond met een loopbaanvraag, wil je ontdekken welke banen goed bij je passen of kom je niet goed uit de verf bij jou werkgever? Ook dan biedt coaching uitstekende mogelijkheden. Door jezelf te leren kennen begrijp je (beter) wat bij jou past, kan je werk zoeken dat goed aansluit bij jouw mogelijkheden en talenten en weet je waar je energie van krijgt. We werken steeds langer door, dan is het fijn als je doet waar je blij van wordt. Wanneer werk niet alleen energie kost, maar ook energie geeft ga je met meer plezier naar je werk, houdt je het langer vol en heb je ook na je werk nog energie voor andere dingen. (coaching loopbaan Almelo)

Coaching loopbaan Almelo

Wil je meer weten over coaching? Of ben je benieuwd wat CoachPraktijk Twente voor jou kan betekenen? Kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gehele vrijblijvend en kosteloos. Je bent van harte welkom. (Coaching loopbaan Almelo)

Meer lezen? Ontdek hier waar jij energie van krijgt!

coaching loopbaan Almelo

Op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram!