Ontdek waar jij energie van krijgt – Geaccrediteerde coach Almelo

Weet jij eigenlijk welke banen echt goed jou passen? Welke banen ervoor zorgen dat je energie krijgt in plaats van leeg loopt? Wanneer je jezelf goed kent en weet wat je goed kan en wilt, dan kan je op zoek naar een baan waar je blij van wordt. Wanneer je werkt met competenties die aansluiten bij jouw talenten, waarden en drijfveren dan gaat werken soms vanzelf, zit je soms midden in een flow en heb je nog energie voor andere zaken over na een lange werkdag. Ontdek het met een geaccrediteerde coach Almelo!

Ontdekken wat bij je past kost tijd

Heel veel mensen vinden het lastig om te zeggen wat echt bij ze past. Om te ontdekken wat goed aansluit bij jou en je behoeften is goed onderzoek nodig en daar is weer tijd voor nodig. Die tijd nemen of hebben we niet altijd. We ervaren vaak druk van allerlei kanten waardoor we niet de tijd nemen om daar tijd aan te besteden, waardoor je soms toch weer in een baan terecht komt die niet zo goed aansluit bij jou, maar wel bij je werkervaring. (geaccrediteerde coach Almelo)

Ontdek je talent in een kort traject

Zoek je een methode die je helpt te ontdekken wat bij jou past, maar wil/kan je geen tijd stoppen in een lang coachtraject? Dan is het TMA traject van CoachPraktijk Twente wellicht iets voor jou. In dit traject ontdek je waar jouw talenten liggen, wat jouw drijfveren zijn en voor welke competenties je (veel) aanleg hebt. Je weet waar je energie van krijgt en welke werkomgeving goed bij jou past. In combinatie met 1 of 2 coachgesprekken biedt dit traject een goede basis om weer richting te geven aan jouw loopbaanpad. Wil je meer weten over dit traject kijk dan hier. (geaccrediteerde coach Almelo)

Geaccrediteerde coach Almelo

Je kunt bij CoachPraktijk Twente naast het TMA traject terecht voor loopbaan coaching, personal coaching en training. CoachPraktijk Twente is geaccrediteerd door NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Meer berichten lezen? Lees hier over het voucher voor startende ondernemers!

geaccrediteerde coach Almelo

Coachpraktijk Twente is NOLOC erkend.

Geaccrediteerde coach Almelo