Coach Almelo

Ben je op zoek naar een gecertificeerde coach Almelo? Bij CoachPraktijk Twente kan je terecht voor coaching, trainingen en workshops. De praktijk is door beroepsverenigingen NOBCO en NOLOC gecertificeerd. CoachPraktijk Twente is professional op het gebied van loopbaancoaching, stress coaching, persoonlijke coaching en coaching bij studiekeuze.

Aan de slag met een coach 

Wil je iets veranderen in je leven? Maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kan coaching uitkomst bieden. In een coachtraject leer je jezelf goed kennen. Je ontdekt waarom je doet zoals je doet, waar je drijfveren en talenten liggen en wat er nodig is om de gewenste verandering in gang te zetten. Een coach is een gesprekspartner die jou aanzet tot reflectie en je meeneemt om op afstand naar jouw handelen, gevoel en gedachten te kijken. Zo kan je ontdekken waar je vast loopt en hoe je daarmee aan de slag kan gaan. (Coach Almelo)

Waar kan je voor terecht?

Je kan bij ons terecht voor verschillende soort coaching. We bieden persoonlijke coaching aan, coaching bij stress, loopbaancoaching en coaching bij studiekeuze. Ben je zelf een coach en heb je behoefte aan coaching of professionele supervisie, dan kan je ook bij ons terecht. Onze coaches zitten in Twente en in de Achterhoek. (Coach Almelo)

Aan de slag met een coach

Zoek je een goede coach Almelo? Maak dan gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek horen we graag waarmee je aan de slag wilt en kan je ontdekken of de coach bij jou past. Je bent van harte welkom.

We vinden kwaliteit bij CoachPrakijk Twente heel belangrijk. Daarom blijven we ons ontwikkelen en bijscholen. Daarnaast zijn we aangesloten en geaccrediteerd bij NOBCO en NOLOC. De twee grootste beroepsverenigingen op het gebied van coaching in Nederland. (Coach Almelo)

Coach Almelo  Coach almelo

Meer lezen? Lees hier een bericht over studiekeuze!