Coach Almelo

Ben je op zoek naar een gecertificeerde coach in Almelo? Bij CoachPraktijk Twente kan je terecht voor coaching, trainingen en workshops. De praktijk is door beroepsvereniging NOLOC gecertificeerd. CoachPraktijk Twente is professional op het gebied van loopbaancoaching, stress coaching, persoonlijke coaching en coaching bij studiekeuze. (coach Almelo)

TMA

Bij CoachPraktijk Twente werken we veel de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA Talentenanalyse uw kandidaat centraal en op de troon die hem past.  De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. De TMA talentenanalyse wordt toegepast voor selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en reïntegratievraagstukken. (coach Almelo)

Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijgt u inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag welke de kandidaat besteed achter zijn computer. De vragenlijst voor de kandidaat bestaat uit stellingen, gedragsitems waaruit de kandidaat steeds dient te kiezen welke het beste bij hem passen. Op genuanceerde wijze worden zo de drijfveren van de kandidaat ontrafeld. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten. (coach Almelo)

Coach almelo

Wat gaan we doen?

Is de TMA een onderdeel van je coach traject, bijvoorbeeld een loopbaan traject? Dan wordt de TMA ingevoegd in de werkwijze bij het bestaande traject. Kijk voor meer informatie bij loonbaancoaching, stress coaching of life coaching.

Wil je alleen de TMA analyse doen? Dan gaan we van start met een kennismakingsgesprek waarin we het doel bepalen van de TMA analyse. Daarnaast brengen we je achtergrond, ervaring en huidige situatie in kaart. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Het traject ziet er als volgt uit: (coach Almelo)

1. Vaststellen competentieprofiel waarover je meer inzicht wilt
2. Online TMA analyse maken, ruim 300 vragen (ongeveer 5 kwartier)
2. Resultaten analyse en competenties in verband brengen
4. Bespreken rapport in coachsessie
5. Ontvangst uitgebreid rapport met samenvatting van sessie per mail (coach Almelo)

Optioneel

  • Beroepskeuze
  • Teamanalyse
  • Cognitieve capaciteiten
  • 0 graden / 360 graden feedback (wordt meegenomen in resultaten analyse)
  • Langer coachtraject (bijvoorbeeld een loopbaantraject van 8 sessies)

Je kunt de analyse doen in combinatie met 1 of 2 sessies. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. (coach Almelo)

Wat is TMA?

Coach Almelo

Zoek je een goede TMA professional in Twente of omgeving? Maak dan gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel ik graag meer over de TMA methode.

CoachPraktijk Twente is door TMA gecertificeerd als TMA professional.

coach Almelo

Meer lezen? Lees hier een bericht over studiekeuze!

Coach Almelo