Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Almelo loopbaan coaching

Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken of is het tijd om eens stil je staan bij je eigen persoonlijke ontwikkeling? Geef jezelf dan een coach traject cadeau. In een coach traject ga je aan de slag met een door jouzelf gesteld doel. Waarmee je aan de slag gaat hangt af van jou behoefte. Dat kan een loopbaandoel zijn, maar ook een doel op het vlak van persoonlijke groei, zoals keuzes leren maken, je zelfvertrouwen vergroten of je leven meer in balans krijgen. (Almelo loopbaan coaching)

Wat is coaching?

Misschien vraag je je af wat coaching nou eigenlijk is. Beroepsvereniging NOBCO omschrijft coaching als volgt: ‘Coaching is die vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.’ In een coachtraject sta jij centraal, jij staat aan het roer en mag richting bepalen. Je coach ondersteunt je in jouw ontwikkeling en groei, bied je een spiegel als dat nodig is en confronteert daar waar goede inzichten kunnen ontstaan. Een coach bied jou een veilige situatie waarin je kwetsbaar mag zijn en de stappen kunt maken die nodig zijn voor jouw doel. (Almelo loopbaan coaching)

Waarmee kan ik aan de slag?

Coaching is een ruim begrip. CoachPraktijk Twente biedt meerdere mogelijkheden

  • Loopbaancoaching, zoals ontdekken welke baan bij je past of welke vervolgstap de juiste is, competentie-ontwikkeling, waar liggen mijn talenten, wat zijn mijn drijfveren, etc
  • Studiekeuze, welke opleiding past het beste bij jou?
  • Personal coaching, groeien op persoonlijk vlak. Denk hierbij aan het leren keuzes maken, assertiever worden, meer zelfvertrouwen krijgen, aan de slag met faalangst, etc.
  • Teamtraining, CoachPraktijk Twente biedt DISC teamtrainingen en TMA teamtrainingen aan. (Almelo loopbaan coaching)

Wat voor coaching bij jou past, hoe lang een traject duurt of hoe dit traject eruit komt te zien hangt af van jouw coachvraag. Ervaringen van anderen lezen? Kijk dan hier.

Almelo loopbaan coaching

CoachPraktijk Twente is gevestigd in Almelo. Wil je weten wat CoachPraktijk Twente voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom. Coachpraktijk Twente is NOLOC erkend. (Almelo loopbaan coaching)

Meer lezen? Lees hier hoe je alle talenten van medewerkers benut!

Almelo loopbaan coaching